Ligde Aarhus kazandı, kupada Aalborg ne yapacak? Misli.com'da Canlı iddaa fırsatı...

Güncelleme Tarihi:

Ligde Aarhus kazandı, kupada Aalborg ne yapacak Misli.comda Canlı iddaa fırsatı...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2020 09:36

Aalborg ile Aarhus arasında geçtiğimiz hafta sonu ligde oynanan maçı kazanan Aarhus olmuştu! İki takım kozlarını bu sefer kupada paylaşırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, haftalık net CANLI İDDAA kaybınıza %10'a varan iade Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

AALBORG - AARHUS

İki takım geçtiğimiz hafta sonu ligde de karşılaşmış ve sahadan 3-2 galip ayrılan Aarhus olmuştu.

Zirve için yanıp tutuşan FC Kopenhag deplasmanına giden Randers ile "İlk 6"da kalma adına averaj hesabına girdiği için kafası rahat olan Aalborg, Aarhus karşısında rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkarken, 45'te 3 değişiklik daha yapıp aklının tamamen kupa maçında olduğunu göstermişti.

Aarhus ise takımın en potansiyelli ve bu sezon en formda (27 maç - 10 gol - 10 asist) ismi Mustapha Bundu'yu kupa yarı finaline sakladı. Deplasmana da 20 kişilik kafileyle gittikleri ve maç saati 2 oyuncunun kadrodan kesileceği açıklandı. TD David Nielsen, "Ligdeki maçı kazanmış olsak da kupa ile lig maçını ayrı tutmak lazım. Biz de ayrı düşüncelerle bu maça hazırlandık. Yarı finale gelene kadar çok zorlu maçları geride bıraktık, final için de elimizden geleni yapacağız..." dedi.

Haberin Devamı

Koronavirüs önlemleri kapsamında mücadeleye sadece 280 seyirci alınacak ve bunların yalnızca 28 tanesi deplasman ekibi Aarhus seyircisi olabilecek...

CANLI BAHİS'TE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İki takım arasındaki son 5 maçın 4'ünü Aarhus kazandı.

- Aarhus'un koronavirüs salgını dönüşü sonrasında oynadığı 3 maçın 2'si, Aalborg'un ise 2 maçın 2'si de "karşılıklı gol" ile bitti.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

MBS2 fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Danimarka Kupası mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "1.5 ÜST" oldu!

%18'lik kesim taraf bahsini bir kenara bırakıp daha garanti bir seçime gitmiş ve sadece 2 gole yönelmiş...

%17'lik kesim ise "KG VAR" tercihini kuponlarına koymuş ve her iki takımdan da gol bekliyor.

Süper Sayısal Oyunlar Artık Misli.com'da! Vakit kaybetme, hemen oyna...

Danimarkalı Eriksen'in Tottenham formasıyla attığı birbirinden güzel goller! İzleyelim...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!