Kupanın son sahibini saf dışı bırakmışlardı! iddaa'da Ajax galibiyetine...

Güncelleme Tarihi:

Kupanın son sahibini saf dışı bırakmışlardı iddaada Ajax galibiyetine...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2019 13:16

Son 16 turunda kupanın son sahibi Real Madrid’i turnuva dışına iten Ajax ile Avrupa’nın en büyüğü olmak isteyen Cristiano Ronaldo'lu Juventus karşı karşıya geliyor. Takımlardan son haberlere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

AJAX

- Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Ajax, 16 senelik aradan sonra bir kez daha çeyrek final heyecanı yaşayacak. 

- Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt ve David Neres gibi gelecek vaat eden isimlerin yanına Dusan Tadic, Hakim Ziyech ve Klaas-Jan Huntelaar gibi tecrübeli yıldızları monte eden Hollanda ekibi mükemmel sayılabilecek bir jenerasyon yakaladı. 

- Sağ bek Noussair Mazraoui cezalı, orta sahadan Carel Eiting sakat.

JUVENTUS

- İtalya Serie A’da 20 puan farkla liderliğini sürdüren ve bu hafta kazandığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek olan Juventus, yıllardır yaptığı yatırımın karşılığını Şampiyonlar Ligi kupasıyla yapmak istiyor. 

- Bu sezon tüm odağını Devler Ligi’ne veren Juventus Ronaldo transferiyle ne kadar ciddi olduğunu ispatlamıştı.

Haberin Devamı

- Sakatlığı geçen ve bu maçta forma giyebilecek duruma gelen Portekizli süperstar, takımının makus talihini değiştirmek ve bir başka kulüp formasıyla da en büyük kupayı kaldırmak istiyor.

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- 1990 yılından sonra Avrupa kupalarında 7 kez karşılaşan iki ekipten Juventus, rakibine hiç mağlup olmadı. (MS2)

- Juventus, Ajax’a 9 maçtır mağlup olmuyor. (MS2)

- Ajax bu sezon ön elemeler dahil Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 14 maçın 13’ünde gol atma başarısı gösterdi. Juventus ise bu sezon Devler Ligi’nde yaptığı 8 maçın 7’sinde ağları havalandırdı. (KG Var)

MİSLİ.COM ÜYELERİ JUVE’DEN YANA!

Merakla beklenen karşılaşmaya Misli.com’dan bahis yapan üyelerin %44’lük bölümü, maçı Juventus’un kazanacağı görüşünde... Juventus galibiyetine iddaa'da 2,00 oran verilmiş durumda.

%25'lik kesim ise maçın karşılıklı gol veya 2.5 golü üzeri biteceği noktasında birleşmiş görünüyor.

MİSLİ.COM YAZARI OZAN GÜR NE DİYOR?

Juventus, Ajax’ın oyun kurgusunu bozacak nadir ekiplerden biri. İtalyan ekibine verilen oranın çok değerli olduğunu düşünüyorum. Juventus, turun ilk ayağında kazanacak güven ve konsantreye fazlasıyla sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!