Kubilay Kanatsızkuş'un talipleri artıyor

Güncelleme Tarihi:

Kubilay Kanatsızkuşun talipleri artıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2018 09:38

Bursaspor'da kiralanması gündeme gelen genç oyuncu için kulüpler sıraya girdi.

Haberin Devamı

Ümraniye maçını izleyen 21 yaşındaki santrforun menajeri, Boluspor tercihini ortaya koyarken, Hatayspor, Adana Demir, Samsunspor, Ankaragücü, Altınordu ve Antalyaspor'un da teknik heyetin kapısını çaldığı öğrenildi.Afyon kampında beklenen performansın altından kalan Kubilay Kanatsızkuş'un kiralanmasının gündeme gelmesi bir çok kulübün iştahını kabarttı…

Bursaspor'un, Ümraniyespor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını izleyen 21 yaşındaki oyuncunun menajerinin, Boluspor'un kendisini istediğini ilettiği öğrenildi. Teknik direktör Samet Aybaba'nın da kafasını rahatlatması ve kendisini bulması için kiralanmasına izin vereceği iddia edilen Kubilay için başka menajer de Afyon'da takipteydi.

TALİPLERİ ÇOK

Spor Toto Süper Lig'den Antalyaspor ile Spor Toto 1.Lig'den Altınordu tercihi de sunulan Kubilay için teknik heyete de bir çok teklif geldiği öne sürüldü. Hatayspor, Adana Demirspor, Ankaragücü, Samsunspor'un da Kubilay Kanatsızkuş'u kiralamak için büyük uğraş verdiği öğrenildi.Kubilay'ın eğer kiralanacaksa tercihini Antalyaspor veya Adana Demirspor'dan yana kullanmayı düşündüğü gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

41 MAÇTA 8 GOL

Süper Lig'de 41 maçta 8 gol atan 1.90 boyundaki Kubilay Kanatsızkuş, Türkiye Kupası'nda çıktığı 11 karşılaşmada 3 kez rakip fileleri sarstı. Genç forvet alt yaş gruplarında 11 kez milli formayı terletti.Sağ ve sol kanatta da görev alabilen 21 yaşındaki golcü oyuncu Kubilay Kanatsızkuş, geçmiş yıllarda Bursaspor formasıyla U21 Ligi'nde 32 maçta 31 gol atarak dikkat çekmişti. (Olay)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!