Konyaspor'un hedefi: 10 bin yeni futbolcu

Güncelleme Tarihi:

Konyasporun hedefi: 10 bin yeni futbolcu
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2020 16:58

Konyaspor Futbol Akademisinin Koordinatörü Taner Ay, Konyaspor'un gelecek planlamasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Konyaspor Futbol Akademisi, Türkiye genelinde toplam 100 okul ve 50 takım ile "Büyük Futbol Okulları" projesi kapsamında çalışmalar yaparak, 10 bin futbolcuya ulaşmayı hedefliyor.

Konyaspor Futbol Akademisi Koordinatörü Taner Ay: "Hedefimiz, bölge okullarımız ve bunlara bağlı çalışan pilot takımlarımızla Türkiye genelinde toplam 100 okul ve 50 takım ile proje çerçevesinde çalışmalar yaparak 10 bin kadar futbolcuya ulaşmak" dedi.

Taner Ay, akademinin, devam eden çalışmalarıyla son yıllarda büyük bir ivme yakaladığını, Türk futbolunun ve kamuoyunun ilgi odağı haline geldiğini ifade etti.

Konyaspor Futbol Akademisi'nin özellikle genç milli takımlara verdiği futbolcu sayısında önemli artış yaşandığını vurgulayan Ay, şunları kaydetti:

"Akademimiz, pilot takım 1922 Konyaspor'a kazandırdığı futbolcular ile amacına uygun ve sürekli gelişim gösteren bir kimliğe sahip olmuştur. Çalışmalarını bir adım daha ileriye taşıyan akademimiz, Konya merkezde başlayan ve ülke çapında hızla yayılan futbol okullarımızın sayısını ve işlevini artıracak önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Hedefimiz, bölge okullarımız ve bunlara bağlı çalışan pilot takımlarımızla Türkiye genelinde toplam 100 okul ve 50 takım ile proje çerçevesinde çalışmalar yaparak 10 bin kadar futbolcuya ulaşmak."

Kısa süre sonra proje çalışmalarına başlanacağını aktaran Ay, "Bu projeyle Konyaspor Kulübümüz maddi kazanç elde etmenin yanında büyük bir futbolcu havuzuna sahip olacak. Proje çerçevesinde pilot takımlarımız ve futbol okullarımızın katılımıyla yaz ve kış dönemleri olmak üzere yılda iki kez geniş kapsamlı turnuva maçları düzenlenecek." açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Konyasporun hedefi: 10 bin yeni futbolcu


İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!