Kocaelispor ikinci test sonuçlarını bekliyor! 17 futbolcu Kovid-19 pozitif...

Güncelleme Tarihi:

Kocaelispor ikinci test sonuçlarını bekliyor 17 futbolcu Kovid-19 pozitif...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2020 14:51

17 sporcusu korona virüse yakalanan 2. Lig ekibi Kocaelispor, çarşamba günü yapılacak ikinci testlerin sonucuna göre Şanlıurfaspor deplasmanına gidecek.

Haberin Devamı

Covid-19 testi pozitif çıkan 17 sporcusunu karantinaya alarak tesisleri tamamen dış dünyaya kapatan Kocaelispor’da gözler çarşamba günü yapılacak ikinci testlere çevrildi.

Sporcuların tesislerde ikişerli gruplar halinde antrenman yaptığı ve 10 sporcunun karantina süresi dolacak olan Kocaelispor’da çarşamba günü ikinci testler yapılacak.

Testlerin negatif çıkması halinde Şanlıurfaspor maçına çıkmak için yeterli kadro sayısına ulaşılacak. Kalan 7 sporcu ise karantina süresi sonunda yapılacak testin neticesine göre Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Gaziantep Futbol Kulübü ile 16 Aralık Çarşamba günü oynanacak kafileye dahil olacak.

İlk gruptaki 10 futbolcunun süresi doluyor
Kocaelispor’da virüse yakalanan ilk grupta Onur Öztonga, Bahattin Köse, Bayram Olgun, Haşim Arda Sarman, Kemal Can Aydemir, Mesut Özdemir, Mervan Yusuf Yiğit, Numan Çürüksu, Murat Cem Akpınar ve İsmet Yumakoğulları bulunuyor. Bu grubun karantina süresi bitiyor. Karantinadaki oyuncuların testleri negatif çıkması halinde 13 Aralık’ta Şanlıurfaspor ile oynanacak lig karşılaşmasında forma giymeleri bekleniyor.

İkinci gruptaki 7 oyuncu Antep’e yetişecek
Karantinada olan ikinci grupta ise Ramazan Çevik, Semih Karadeniz, Erdinç Karakaş, Doğukan Kaya, Eren Türkkal, Berat Kartal ve Yiğitali Bayrak bulunuyor. Oyuncuların karantina sürelerinin dolması, testlerinin de negatif çıkması halinde Gaziantep FK ile oynanacak kupa maçı öncesinde takıma dahil olması bekleniyor.

2 maçı ertelenmişti
Kocaelispor’un 3 Aralık’taki Anagold 24Erzincanspor ve 9 Aralık’taki Hekimoğlu Trabzon maçları Covid-19 vakaları nedeniyle ertelenmişti. Kocaelispor, Şanlıurfaspor maçı için çıkacağı deplasman yolculuğundan Gaziantep FK maçının ardından dönecek. Takım deplasman yolculuğuna çıktığı takdirde Urfa’dan Antep’e geçecek.

Haberin Devamı

 

İlk sanal oyununa 10 TL hediye! Sadece Misli.com'da, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!