Klopp mu, Mourinho mu? Premier Lig'de iddaa keyfi TEK MAÇ'la Misli.com'da...

Güncelleme Tarihi:

Klopp mu, Mourinho mu Premier Ligde iddaa keyfi TEK MAÇla Misli.comda...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2020 08:52

Jürgen Klopp'un Liverpool'u Jose Mourinho'nun Tottenham'ı ile kozlarını Anfield Road'da paylaşırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Premier Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

LIVERPOOL

- Sezona iyi başlayan ama sonra bir ara bocalayan Liverpool'da en ciddi sorun, savunma kurgusunda yaşanan sakatlıklar oldu!

- Joe Gomez ve Virgil van Dijk hala iyileşmiş değil. Bir ara Trent Alexander-Arnold ve Andrew Robertson da sakatlanmıştı. Hatta şu an Joel Matip'in de maç saati netleşeceğini söyleyebiliriz.

- James Milner, Thiago Alcantara, Xherdan Shaqiri ve Diogo Jota bakkal defteri gibi uzayan sakatlar listesinde...

- Ligde oynadıkları son 5 maçın sadece 2'sini kazanabildiler. TD Jürgen Klopp, Jose Mourinho ve Tottenham'a övgüler yağdırdı. Bulundukları konumu hak ettiklerini belirtti.

TOTTENHAM

- 12 maç sonunda topladığı 25 puanla Premier Lig'in zirvesinde yer alan Tottenham'da ise, TD Jose Mourniho rakibin sakat oyuncularından bahsedilmesinden pek memnun değil...

Haberin Devamı

- "Ben de size bizim takımdan 10 tane sakat oyuncu sayarım ama sahaya çıkartacakları kadroda Salah, Firmino, Mane, Robertson gibi üst düzey oyuncular olacak. Bu bahaneye sığınacaklarını düşünmüyorum..." dedi.

- Portekizli teknik adamın abarttığı kadar eksik yok ancak Gareth Bale konusunda şüpheler var ve Erik Lamela ile Japhet Tanganga'nın kesin olarak oynamayacakları açıklandı.

- 12 lig maçına 9 gol 10 asist sığdıran Harry Kane ve 10 gol atıp 4 asist yapan Heung-min Son bu sezon bambaşka bir oyun ortaya koyuyor. Hugo Lloris'in de son 5 maçın 4'ünde kalesini gole kapattığını hatırlatalım.

"Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Tottenham TD Jose Mourinho, Anfield'da 3 puana ulaşan taraf olacaklarını açıkladı!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!