Khouma Babacar kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Khouma Babacar kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2021 11:20

Alanyaspor'da oynayan Senegalli futbolcu Babacar yaşadığı sağlık problemi nedeniyle internette aranan konular arasına yerini aldı... Alanyaspor'dan yapılan son dakika açıklaması, "Burdur kampında bu sabah rahatsızlanan futbolcumuz Khouma Babacar’ın Burdur Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk tetkiklerinde kalp spazmı geçirdiği tespit edilmiştir. Futbolcumuzun ileri tetkikleri ve tedavisi Özel Alanya Anadolu Hastanesi’nde yapılacaktır." Açıklamasının ardından Babacar'ın kişisel bilgileri merak ediliyor.. Peki Khouma Babacar kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Khouma El Hadji Babacar 17 Mart 1993 tarihinde doğdu. Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor forması giymektedir.

Babacar kariyerine Thiès'teki US Rail'in futbol akademisinde başladı. 2007 yazında İtalya'ya gitti ve Pescara altyapısına transfer oldu.

Sadece bir yıl Pescara'da oynadıktan sonra Haziran 2008'de Fiorentina ile sözleşme imzaladı. Ayrıca o zamanlar onu Genoa'da takip ediyordu. 2009-10 sezonunda teknik direktör Cesare Prandelli tarafından A takıma yükseltildi. 20 Mart 2010'da, ligdeki ilk golünü, Genoa'ya atarak 3-0'lık galibiyete katkıda bulundu. 2010-11 sezonunun başında, la viola ile 5 yıllık bir sözleşme imzaladı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!