Kayserispor kaptanı İlhan Parlak iddialı! "Beşiktaş'ı yenmeye gideceğiz..."

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor kaptanı İlhan Parlak iddialı Beşiktaşı yenmeye gideceğiz...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2022 12:14

Kayserispor kaptanı İlhan Parlak, lige hazır halde geldiklerini ifade ederek, ilk maçta Beşiktaş’ı yenmek için sahaya çıkacaklarını söyledi. Bu arada Olivier Kemen sakatlandı; Fransız futbolcu 3-4 hafta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Kayserispor'un başarılı futbolcusu İlhan Parlak, lige en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getirdi.

Beşiktaş deplasmanından 3 puanla dönmeyi arzuladıklarını belirten İlhan, Teknik Direktör Çağdaş Atan'ın direktiflerini harfiyen yerine getirmeye özen gösterdiklerini aktardı.

Tecrübeli futbolcu, lige puan veya puanlarla başlamak istediklerini de sözlerine ekledi. Kaptan İlhan Parlak, cümlelerini şu şekilde sonlandırdı:

"Yeni sezon Kayserispor için zorlu geçecek. Ama inanıyorum ki başarılı bir dönem geçireceğiz. Taraftarımızdan destek istiyoruz. Onların desteği, bizim motivemiz için çok önemli. Lige Beşiktaş maçı ile başlayacağız. Zorlu bir maç olacak. Biz sahaya galibiyet almak için çıkacağız. Eğer hocamızın direktiflerini sahaya yansıtırsak İstanbul’dan galibiyetle dönebiliriz.”

Haberin Devamı

Kemen sakatlandı

Kayserispor'un Fransız futbolcusu Olivier kemen sakatlandı.

Önceki gün Yeni Malatyaspor ile oynanan hazırlık maçında ilk 11'de sahaya çıkan ancak maçın 10. dakikasında sakatlanan Olivier Kemen'den iyi haber gelmedi.

Kayserispor kaptanı İlhan Parlak iddialı Beşiktaşı yenmeye gideceğiz...

Maç oynanırken kendisini yere bırakan ve değişiklik yapılmasını isteyen Kemen'in en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Kaslarda esneme olduğu öğrenilen Kemen, maçta yaşadığı sakatlık sonrasında yerini Miguel Cardoso'ya bırakmıştı.

Bilal Bayezit: "Kendimi hazır hissediyorum”

Kayserispor kalesini koruyacak olan Bilal Bayezit, yeni sezondan umutlu olduğunu ifade ederek hem kendisinin hem de takımın lige hazır olduğunu söyledi.

Geçen sezon Lung’un arkasında forma bekleyen, zaman zaman yakaladığı şansları iyi değerlendiren kaleci Bilal, yeni sezonda hem bireysel hem de takım olarak performanslarını yukarı çekmek istediklerini söyledi.

Kayserispor kaptanı İlhan Parlak iddialı Beşiktaşı yenmeye gideceğiz...

Bilal Beyazit, “Yeni bir hoca ile çalışıyoruz. Hepimiz istekliyiz. İyi hazırlandık. İlk maçımız Beşiktaş ile. Umutluyum. İnşallah İstanbul’dan puan veya puanlar ile döneriz” dedi.

Haberin Devamı

Kayserispor taraftarlarının desteğinin önemli olduğunu da vurgulayan Bilal, “Taraftarımız stadımızı doldursun. Onların desteği bizim başarımızı artıracaktır” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!