Kayserispor 1-1 Alanyaspor

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor 1-1 Alanyaspor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2019 10:41

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor, Alanyaspor'u konuk etti. İlk yarıda gelen Varela ve Caulker'ın karşılıklı golleri ile mücadele 1-1 sona erdi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda puanlar paylaşıldı.

Mücadelenin 9'uncu dakikasında ev sahibi Kayserispor, Varela ile 1-0 öne geçti. Akdeniz temsilcisi 23'üncü dakikada Caulker ile cevap verdi.

Hem ilk yarının kalan kısmında, hem de ikinci yarıda iki takım da karşılıklı ataklarından sonuç bulamayınca mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Bu beraberlik sonrası Kayserispor puanını 37'ye çıkartırken, Alanyaspor ise 42 puanla 5'inci sıraya yükseldi.

Maçtan dakikalar

3. dakikada Villafanes’in sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda defansın arasından iyi yükselen Ozan Tufan’ın kafa vuruşunu Lung güçlükle kornere çeldi. 

9. dakikada defansta Sackey’in hatalı pasında araya giren Hasan Hüseyin topu sol çaprazda Varela ile buluşturdu. Portekizli oyuncunun yerden sert şutu uzak direğe çarptıktan sonra ağlarla buluştu. 1-0 

Haberin Devamı

15. dakikada Villafanes’in kullandığı köşe vuruşunda Hasan Hüseyin’in kafasından seken top Papiss Cisse’nin önünde kaldı. Çabuk davranan Kana Bıyık’ın müdahalesi mutlak bir golü önledi. 

23. dakikada Gelişen konuk ekip atağında Nsacala’nın ortasına iyi yükselen Caulker düzgün bir kafa vuruşu ile Kaleci Lung’u mağlup etti. 1-1 

33. dakikada Ozan Tufan, kaptığı topu şık hareketler ile rakip sahaya taşıdı. Soldan ortaya çevirdiği topa ceza sahası dışından vuran Villafanes’in şutu az farkla auta çıktı. 

45+2 dakikada defanstan dönen topu önünde bulan Atila Turan yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu, Haydar bu topu güçlükle kornere çeldi. 

Mücadelenin ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı. 

53. dakikada Aytemiz Alanyaspor’un gelişen organize atağında Cenk Ahmet’in ortasına müsait durumda kafa vuruşu yapan Ozan Tufan topu auta gönderdi. 

60. dakikada Atila-Varela ikilisinin geliştirdiği atakta ceza sahasında topla buluşan Deniz’in sert vuruşu defanstan döndü. 

76. dakikada defanstan aldığı topla ceza sahasına yaklaşan Kravets, sağ çaprazdan çok sert vurdu. Yerden gelen topu Haydar güçlükle kontrol etti. 

83. dakikada ani gelişen ev sahibi takım atağında Varela’nın soldan ortasında Deniz müsait pozisyonda istediği gibi vuramayınca top Kaleci Haydar’da kaldı. 

Haberin Devamı

86. dakikada hızlı gelişen Alanyaspor atağında Efecan’ın ortasına şık bir vuruş yapan Papiss Cisse’nin topu Lung’da kaldı.

Kayserispor 1-1 Alanyaspor

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!