Kaykay turnuvasının İstanbul ayağı gerçekleşti

Güncelleme Tarihi:

Kaykay turnuvasının İstanbul ayağı gerçekleşti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2022 11:35

Türkiye’nin en keyifli ve zorlu kaykay yarışması Red Bull Mind The Gap, Dünya Kaykay Günü’nde Türkiye’nin dört şehrinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. 10 yıl önce ABD’de başlayan turnuvanın İstanbul ayağında Halis Kara, Ankara ayağında Deniz Yılmaz, İzmir ayağında Okan Pörçek ve Bursa ayağında da Serkan Zeki Öztürk birinciliğe ulaştı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en keyifli ve zorlu kaykay yarışması Red Bull Mind The Gap, Dünya Kaykay Günü’nde dört farklı noktada profesyonel ve amatör sporcuları bir araya getirdi. Katılımcıların en iyi performanslarını göstermeye çalıştığı Red Bull Mind The Gap, İstanbul (Beşiktaş), İzmir (Bostanlı Demokrasi Parkı), Ankara (Gençlik Parkı) ve Bursa’da (Mihraplı Park) ‘mesafe geçişi’ formatında düzenlendi.

Katılımcıların yaptıkları hareketin yaratıcılığı, zorluğu ve gerçekleştirdikleri zıplayışa göre puan aldıkları mücadele sonunda dört şehirde dört ayrı şampiyon belli oldu. Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Red Bull Mind The Gap’in İstanbul ayağında Halis Kara, Ankara ayağında Deniz Yılmaz, İzmir ayağında Okan Pörçek ve Bursa ayağında da Serkan Zeki Öztürk birinciliğe ulaştı.

Haberin Devamı

10 yıl önce ABD'nin Atlanta eyaletinde bir atlet projesi olarak hayata geçen Red Bull Mind The Gap, bugüne kadar 15'ten fazla kez düzenlenen bir etkinlik zincirine dönüştü. Bu zincirin yeni halkası olan Türkiye’de Dünya Kaykay Günü'nde birinci olan sporcular sürpriz hediyelerin de sahibi oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!