Kasımpaşa 0-3 Fenerbahçe (Maç özeti ve golleri)

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2021 18:29

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 mağlup ederken Mame Thiam ve Ferdi Kadıoğlu, bu sezon sarı lacivertli forma ile ilk gollerini attılar.

Haberin Devamı

Süper Lig'de 16. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşılaştı. Ligin deplasmanda en çok puan toplayan takımı olan Fenerbahçe, Kasımpaşa engelini 3-0 ile geçerken rahat bir galibiyet aldı.

Üst üst ikinci galibiyetini alan Fenerbahçe'ye farkı getiren golleri 14 ve 45. dakikalarda Mame Thiam, 86. dakikada Ferdi Kadıoğlu attı.

Sarı lacivertli takıma galibiyeti getiren iki futbolcu, bu sezon Süper Lig'de ilk gollerini attılar.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, puanını 29'a çıkartırken 4. sıraya yükseldi. 4 maçtır kazanamayan Kasımpaşa ise 19 puanla 13. sırada kaldı.

KASIMPAŞA 0-3 FENERBAHÇE

GOLLER: 14', 45' Mame Thiam, 86' Ferdi Kadıoğlu

8' Fenerbahçe hızlı başladı! Pelkas'ın sağ çaprazdan verdiği pasla buluşan Mame Thiam, bekletmeden sert bir vuruş çıkarttı ancak top üstten auta gitti.

Haberin Devamı

14' Ceza sahası içinde seken topa gelişine düzgün bir vuruş yapan Thiam, topu ağlarla buluşturup Fenerbahçe'yi öne geçirdi. Thiam, Fenerbahçe ile Süper Lig'de ilk golünü atarken eski takımına attığı golden sonra sevinmedi.

18' Sinan Gümüş ceza sahasında yerde kaldı ve penaltı bekledi. Hakem Halis Özkahya, pozisyona devam dedi.

36' Fenerbahçe, Valencia ile topu ağlara gönderdi ancak yardımcı hakemin ofsayt bayrağı havadaydı. Pozisyon, VAR'dan değerlendirilirken karar değişmedi.

45' Pelkas'ın ara pasına iyi hareketlenen Thiam, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kendisinin ve takımının ikinci golünü atıp farkı ikiye çıkarttı.

59' Fenerbahçe, Pelkas ile tehlikeli geldi. Pelkas ile başlayan atağın sonunda Sinan Gümüş'ün şutunu Kasımpaşa kalecisi Ramazan kurtardı.

68' Yine Pelkas tehlike yarattı! Sağ kanattan hızlı gelişen atakta Valencia içerideki Pelkas'ı gördü, Yunan futbolcunun şutu az farkla yandan dışarı gitti.

73' Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Enner Valencia savunma arkasına atılan topa hareketlendi ancak Ramazan iyi bir zamanlamayla kalesini terk ederek tehlikeyi önledi.

86' Kontra atakla rakip alana hızlı gelen Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, kaleci Ramazan'ın üzerinden yaptığı aşırtma vuruş ile farkı üçe çıkarttı. Ferdi, bu sezon ilk golünü kaydetti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 11'i: Altay, Sangare, Tisserand, Gustavo, Sadık, Ozan, Mert Hakan, Valencia, Pelkas, Sinan, Thiam

Kasımpaşa'nın 11'i: Ramazan, Hadergjonaj, Tirpan, Brecka, Haddadi, Sadiku, Doğucan, Carius, Anıl, Yusuf, Hodzic

Kasımpaşa 0-3 Fenerbahçe (Maç özeti ve golleri)

Haberin Devamı

Misli.com'a üye ol, Sanal Oyun kuponu yap, 10 TL kazan! Sadece Misli.com'da, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!