Karşıyaka, play-off aşkına Bergama karşısında!

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka, play-off aşkına Bergama karşısında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2019 14:31

TFF 3. Lig 2. Grup’ta bitime 6 maç kala Play-Off yarışında olan Karşıyaka, yarın küme düşmesi kesinleşen Bergama Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

İzmir Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Karşılaşmanın bilet fiyatları öğrenci 10, tam 20 TL’den satılıyor.

Maç öncesi Çeşme’de kamp yapan Karşıyaka’da sarı kart cezalısı Mustafa Aşan, sakatlığı bulunan Mahir ve kamp kadrosuna alınmayan Doğukan ile Battal forma giymeyecek.

Kaf-Kaf, grupta 40 puanla Play-Off hattının 4 puan gerisinde bulunuyor. Üst üste 10 mağlubiyet alan 12 puanla son sıradaki Bergama ise kümede kalma umutlarını yitirdi. Geçen sezondan bu yana ilk kez gece maçına çıkacak yeşil-kırmızılı ekip, 5 maçlık yenilmezlik ünvanını Pazarspor deplasmanında kaybetmişti.

Karşıyaka Teknik Direktörü Mesut Toros, "4 gün içinde önemli maçlar oynayacağız. Şimdilik tek düşüncemiz Bergama maçını kayıpsız geçip tekrar çıkışa başlamak" dedi.

YÖNETİMDEN BÜYÜK MORAL

Karşıyaka’da futbol şube yönetimi maç öncesi takım, teknik heyet ve çalışanlara moral aşıladı.

Haberin Devamı

Yeşil-kırmızılı kurmaylar, futbolcular, teknik heyet ve kulüp personelinin nisan ayı maaşlarını yatırdı. Tesislerin 52 bin TL tutarındaki elektrik faturası ile 90 bin TL özel güvenlik şirketi alacağı ödendi. Primleri aksatmayan Kaf-Kaf, Bergama’nın mağlup edilmesi halinde 2’şer bin TL’lik galibiyet primlerini de perşembe sabahı takıma ödeyecek.

Muhtemel 11 şu şekilde: Erdoğan - Anıl, Cenk, Metin, Onur, Fatih, Arif, İlyas, Harun, Özgür, Hakan

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!