Kardeş, ablayı devirdi

Güncelleme Tarihi:

Kardeş, ablayı devirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2015 23:45

Wimbledon’da son 8’e kalacak ismi belirleyecek mücadelede, dünya 1 numarası Serena, 6-4 ve 6-3’lük iki setle yoluna devam etti.

Haberin Devamı

TENİS takviminin 3. Grand Slam’i olan Wimbledon’da iki kardeşi karşılaştıran tek kadınlar 4. tur maçında gülen Serena Williams oldu. Dünya 1 numarası, 4. turda ablası Venus’ü devirip, adını çeyrek finale yazdırdı. Bu sonuçla Serena Williams, ablasına karşı 26. maçında 15. galibiyetini elde etmeyi başardı.

MARIA SHARAPOVA DA TURLADI

Zorlu karşılaşmaya her iki taraf da servis kırarak başladı. İlk seti Venus karşısında 6-4’le küçük kardeş Serena galip kapattı. Dünya 1 numarası, ikinci seti de 6-3’lük skorla kazanıp yoluna devam eden taraf oldu.
Rus oyuncu Maria Sharapova da, Zarina Diyas’ı 6-4’lük iki setle yenip adını çeyrek finale yazdıran isimlerden biri oldu.

Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!