Juve 2 eksikle İsviçre'de, Real'in liderliği garanti! iddaa'da en popüler...

Güncelleme Tarihi:

Juve 2 eksikle İsviçrede, Realin liderliği garanti iddaada en popüler...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2018 14:05

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Manchester United ile liderlik mücadelesi veren Juventus, İsviçre deplasmanına 2 eksikle gitti. G Grubu'nda liderliği garantileyen Real Madrid ise bazı isimlerini dinlendirebilir. Takımlardan son haberlere ve iddaa'daki en popüler tercihlere göz atalım...

Haberin Devamı

Real Madrid - CSKA Moskova

- Nacho, Mariano Diaz ve Sergio Reguilon sakat. Toni Kroos ve Casemiro iyileşti ama G Grubu'nda liderliği garantiledikleri için riske edilmeleri beklenmiyor.

- Modric'in yanında Llorente ve Ceballos'tan oluşacak bir orta saha, hücumda ise Solari'yle yıldızı pek barışmayan Isco'yu görmek sürpriz olmaz.

- CSKA Moskova ise Avrupa Ligi için Viktoria Plzen ile yarış halinde ve Çekya takımına ikili averajda da üstünlük sağlayamamış durumdalar. Ayaklar Madrid'de, kulaklar Plzen'de olacak.

Young Boys - Juventus

- Sami Khedira ve Medhi Benatia, Juventus'un İsviçre kafilesinde yer almadı.

- Sakatlığı geçen Alex Sandro ise kadroda ve Max Allegri'nin oyunun gidişatına göre Brezilyalı sol beke forma vermesi bekleniyor.

- H Grubu'nda Manchester United ile liderlik mücadelesi veriyorlar, bu sezon deplasmanda oynadıkları 9 resmi maçı da kazanmayı başardılar.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!