Jorge Jesus'tan Fenerbahçe açıklaması: 'Görüştük ama anlaşamadık'

Güncelleme Tarihi:

Jorge Jesustan Fenerbahçe açıklaması: Görüştük ama anlaşamadık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2022 07:00

Rio Karnavalı ve eski takımı Flamengo’nun karşılaşmalarını izlemek için Brezilya’ya giden Jorge Jesus, Fenerbahçe ile ilgili olarak “Direkt kulüp adı vererek konuşmak istemiyorum” dedi. Tecrübeli teknik adam, “Doğrudur F.Bahçe Başkanı Ali Koç ile görüştüm” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç’un Portekiz’e giderek Jorge Jesus ile bizzat görüşmesi camiada heyecan yaratsa da sarı lacivertli kulübün ardından Portekizli teknik adamdan da henüz anlaşma olmadığı açıklaması geldi. Rio Karnavalı ve eski takımı Flamengo’nun maçları için Brezilya’ya giden Jesus, Fenerbahçe ile ilgili gelen bir soruya, “Direkt kulüp adı vererek konuşmak istemiyorum. Doğrudur, başkan Ali Koç ile görüştüm ama kulüp ismi vermek istemiyorum. Birçok teklif var, çeşitli teklifleri düşünüyorum. Önümde düşünmek için bir süre daha var" cevabını verdi.

Bu kez geç kalmak istemiyor

Teknik direktör konusunda geçmiş dönemlerdeki hatayı tekrarlamak istemeyen sarı lacivertlilerde yeni hocanın mayıs ayının başında oynanacak Beşiktaş derbisinden sonra netleştirilmesi hedefleniyor. Geçmiş yıllarda elini ağır tutup teknik adamı geç açıkladığı gerekçesiyle ağır şekilde eleştirilen Fenerbahçe Yönetimi’nin 2022-2023 sezonu için teknik adam kararını mayıs ayının ikinci haftasında açıklaması bekleniyor. Başkan Ali Koç’un cumartesi günü Portekiz’in başkenti Lizbon’a giderek Jorge Jesus’la yüz yüze görüşmesine karşın şu anda henüz biten bir şey yok.

Haberin Devamı

Jorge Jesustan Fenerbahçe açıklaması: Görüştük ama anlaşamadık

Kanarya sezonu erken açacak

Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa’nın da katıldığı zirvenin ardından Jesus bir adım öne çıksa da Joachim Löw ve İsmail Kartal’la devam fikirlerinin de masada olduğu öğrenildi. F.Bahçe’nin teknik adam konusunu erken netleştirmek istemesinin en temel nedeni ise sezonun erken açılacak olması. Kanarya ikinci olursa Şampiyonlar Ligi’ne 2. ön eleme turundan başlayacak, ardından da bir eleme ve play-off oynayacak. Bu durumda takım yeni sezonu 15-20 Haziran gibi açıp 19-20 Temmuz’da oynayacağı eleme maçına kadar hazır olmalı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!