Jahovic'ten olay Mbaye Diagne yorumu!

Güncelleme Tarihi:

Jahovicten olay Mbaye Diagne yorumu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2019 08:06

Mbaye Diagne'nin Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyor. Yüksek bonservisi ile takım bulmakta zorlanan Diagne ile ilgili sezon sonu transfer döneminde Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olan Adis Jahovic'ten flaş bir yorum geldi. Jahovic, Diagne'yi değerlendirirken Süper Lig'deki favori forvetini de açıkladı.

Haberin Devamı

Yeni transferler için oyuncu satmak durumunda olan Galatasaray'da en büyük problem devre arasında Kasımpaşa'dan kiralanan Mbaye Diagne.

Senegalli golcüden beklediğini bulamayan Sarı-Kırmızılılar, 13 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı oyuncuyu satarak, transfer için kaynak yaratma gayretinde.

Yönetim, taraftarlarla da gerginlik yaşayan Diagne'yi bir an önce takımdan göndermek istiyor.

Yeni sezonda Evkur Yeni Malatyaspor forması giyecek olan Adis Jahovic'de yayıncı kuruluşa verdiği röportajda Diagne hakkında yorumlarda bulundu.

Geçen sezonu gol kralı olarak tamamlayan Galatasaray'ın forveti Mbaye Diagne ve Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz'ı kıyaslayan Makedon forvet, dikkat çeken tespitlerde bulundu.

"DIAGNE KOMPLE BİR FORVET DEĞİL"

Haberin Devamı

Jahovic, Türkiye'de en beğendiği forvet sorusuna, "Çok göze batan veya sivrilen bir santrafor yok. Diagne'nin ne kadar gol attığını biliyoruz. Çok fazla gol atıyor, gol atmasını biliyor ama benim için komple bir forvet değil. Benim gözümde komple forvet Burak Yılmaz'dır Türkiye'de.'' sözlerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN EN KALİTELİ OYUNCUSU LJAJIC"

Beşiktaş'ın bir diğer futbolcusu Adem Ljajic'i de öven Jahovic, "En beğendiğim oyuncu ise Adem Ljajic. Visca, Robinho var ama Ljajic, bana göre Türkiye'deki en kaliteli oyuncu." dedi.

Adem Ljajic ve Güven Yalçın şut yarışmasını izliyoruz...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!