İtalya'nın EURO 2020 finalindeki rakibi hangi takım olacak? "İngiltere-Danimarka" maçında öne çıkan iddaa tahmini...

Güncelleme Tarihi:

İtalyanın EURO 2020 finalindeki rakibi hangi takım olacak İngiltere-Danimarka maçında öne çıkan iddaa tahmini...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2021 00:54

İngiltere ile Danimarka, İtalya'nın finaldeki rakibi olmak için Wembley'de kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, EURO 2020 keyfi birçok farklı iddaa seçeneğiyle Misli.com'da bir başka!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

İNGİLTERE

- Turnuvanın kalesinde gol görmeyen tek takımı olan İngiltere'de TD Gareth Southgate, "Son 16" maçında Almanya karşısında çok fazla defansif yönü kuvvetli oyuncu ile karşılaşmaya başladığı için eleştirilmişti ancak 69'da Jack Grealish'in oyuna girişiyle 6-7 dakika içinde fişi çekmesini bildiler.

- Southgate, Ukrayna karşısındaki çeyrek finalde ise Jadon Sancho'yu EURO 2020'de ilk kez ilk 11'de başlattı, karantinası bitip fit duruma gelen Mason Mount ilk 11'e döndü ve hemen maçın başında Harry Kane ile 1-0 öne geçip oyun kontrolünü hiç bırakmadılar. İkinci yarının ilk 5 dakikasında da yarı final biletini cebe attılar.

- Yarı final öncesi İngiliz basını, 60 bin taraftar önünde Southgate'in yine 3'lü savunmaya dönebileceğini belirtti.

Haberin Devamı

- Gole en yakın isimler 4 gol katkısı yapan Raheem Sterling (3 gol - 1 asist) ve 3 golü bulunan Harry Kane olacak.

DANİMARKA

- Christian Eriksen'in Finlandiya maçının 42. dakikasında yere yığılmasıyla bir anda şoka uğrayarak turnuvaya başlayan Danimarka, sonrasında Belçika'ya da 2-1 kaybetti ama devamında Rusya'yı 4-1 yenip "Son 16" vizesi almışlardı.

- Hem Galler hem de Çekya karşısında ilk yarılarda skor üstünlüğünü eline alan Vikingler, Eriksen'in rahatsızlığı nedeniyle turnuvayı kapatması sonrası dörtlü savunma düzeninden vazgeçip üçlüye döndü ve başarı da böyle geldi.

- "Hojbjerg & Delaney" ikilisi orta alanda dinamo görevi görürken; hücumda da Martin Braithwaite ile Mikkel Damsgaard'a bazen Kasper Dolberg, bazen de Yussuf Poulsen eşlik ediyor.

- Üçlü savunma düzeni oynayan takımların kanat bekleri turnuvada hep ön plana çıktı. Sağ ayağıyla solda oynayan Joakim Maehle 3 gol katkısı (2 gol - 1 asist) verirken; Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Jens Stryger ise sağ taraftam 1 asist yaptı.

İtalyanın EURO 2020 finalindeki rakibi hangi takım olacak İngiltere-Danimarka maçında öne çıkan iddaa tahmini...

CANLI BAHİS'TE ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İngiltere son 7 maçının tamamında kalesini gole kapattı. (6 galibiyet - 1 beraberlik)

Haberin Devamı

- Danimarka'nın son 9 maçının 6'sı "2.5 ÜST" bitti.

- İki takım geçtiğimiz yılın son aylarında Uluslar Ligi'nde 2 kez karşılaştı; Parken'deki maç 0-0 biterken, Wembley'de 1-0 kazanan Danimarka olmuştu.

TEK MAÇ'TA MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu EURO 2020 "yarı final" karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "İngiltere kazanır" oldu!

%28'lik kesim yarı finale gelene kadar kalesinde hiç gol göremeyen İngilizlerin, Danimarka karşısında 90 dakika içinde kazanmasını bekliyor...

%9'luk kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve mücadelede en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyor.

Haberin Devamı

Danimarka'nın orta alandaki dinamolarından Pierre-Emile Hojbjerg, Tottenham'daki ilk senesinde çok etkiliydi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!