İşte Sneijder'in yeni adresi! Fransa'da tutunamadı...

Güncelleme Tarihi:

İşte Sneijderin yeni adresi Fransada tutunamadı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 10:42

Sezon başında Galatasaray'dan ayrılıp Ligue 1 ekibi Nice'in yolunu tutan Wesley Sneijder sürpriz bir transfer daha gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Wesley Sneijder, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra eski havasını kaybetti... Fransa'nın Nice takımına imza atan ama orada tutunamayan Sneijder, yeni bir maceraya yelken açtı.
Hollandalı oyuncunun menajeri Guido Albers dün öğlen saatlerinde Los Angeles'a uçtu. Algemeen Dagblad gazetesinin haberine göre Albers burada yeni kurulan Los Angeles FC kulübünün yetkilileriyle bir araya gelecek.

Nice'te beklediğini bulamayan Sneijder'in adı Galatasaray forması giyerken de Los Angeles FC ile anılmış fakat transfer gerçekleşmemişti.
Sneijder bu hafta sonu Lyon'a 5-0 kaybettikleri maçın kadrosunda yer almamıştı. Teknik direktör Lucien Favre dünkü basın toplantısında 33 yaşındaki oyuncunun sahalardan 1 ay uzak kalacağını açıkladı.

Sneijder oynamadı, Nice Lyon'dan 5 gol yedi!

Haberin Devamı

GOLÜ YOK
Sneijder eğer Los Angeles FC'ye transfer olursa bu onun forma giydiği 6. farklı ülke olacak. Hollandalı daha önce Ajax (Hollanda), Real Madrid (İspanya), Inter (İtalya), Galatasaray (Türkiye) formaları giymişti.
Bu sezon sadece 8 maçta forma giyebilen Sneijder gol kaydedemezken 1 asist üretti.

Sezon başında Nice'in yolunu tutan Sneijder, Fransız ekibiyle 1 yıllık bir sözleşme imzalamıştı. ABD'de sezonun mart ayında başlayacak olması nedeniyle bu transfer ocak döneminde gerçekleşebilir.
2014 yılında kurulan Los Angeles FC, teknik direktörlüğe Bob Bradley'yi getirmişti. ABD ekibinin kadrosunda şu anda 5 futbolcu bulunuyor. En çok öne çıkan isim Meksikalı Carlos Vela. (Ajansspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!