İstanbulspor: 5 - Ankaraspor: 3 (Maç sonucu)

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2021 18:07

TFF 1. Lig'in 17. haftasında İstanbulspor, gol düellosuna sahne olan maçta Ankaraspor'u 5-3 yendi.

Haberin Devamı

Ev sahibinde İbrahim Yılmaz, hattrick yaparken diğer goller Levent Ayçiçek ve Onur Ergün'den geldi. Ankaraspor'un gollerini ise Erdem Çetinkaya, Ayuk ve Mbilla kaydetti.

Bu sonuçla puanını 31'e yükselten İstanbulspor, ligde 3. sıraya yükseldi. Deplasmanda boyun eğen Ankaraspor ise 12 puanla 16. sırada kaldı.

Orhan Çıkırıkçı: "İkinci yarının başında golü bulunca rakibin direnci kırıldı"

TFF 1. Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Ankaraspor'u 5-3 yenen İstanbulspor'un teknik sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, ikinci yarının başında atılan golle rakibin direncini kırıp galip geldiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendiren Çıkırıkçı, Ankaraspor'un ilk yarıda iyi direnç gösterdiğini aktardı.

Orhan Çıkırıkçı, iyi bir maç oynadıklarını belirterek, "İlk yarıda rakibimiz iyi direnç gösterdi. İkinci yarı oyunu biraz daha toparladık. İkinci yarının başında golü bulunca rakibin direnci kırıldı. Farklı galip geldik. Balıkesirspor ile oynayacağımız erteleme maçını da kazanıp devre arasına galip girmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ak: "90 4’e kadar mücadele devam ettik"

Ankaraspor Teknik Direktörü Mehmet Ak, iyi mücadele ettiklerini ancak ikinci yarının başında yenilen gollerden sonra oyuna geri dönemediklerini belirtti.

Haberin Devamı

İstanbulspor'u tebrik ederek sözlerine başlayan Ak, "Aslında sistem takımına karşı doğru bir oyun başlangıcı yaptık. Hem pozisyon anlamında hem de oyunun akışı içerisinde doğru hamlelerle devam ederken kontrolsüz bir pozisyonda golü yedik. Arkasından hemen ikinci golü yedik ama oyundan asla düşmedik. Deplasmanda 2-2’ye getirmek özgüven de vermişti ikinci devre için." diye konuştu.

Önlerinde Adanaspor ile oynayacakları bir erteleme maçı olduğunu hatırlatan Mehmet Ak, "İkinci devreye daha etkili başlayacağımızı düşünürken, üst üste 2 golle deplasmanda 4-2 geriye düşerseniz, bulunduğumuz noktadaki puan tablosundaki bir takım için oyunu çevirmek zor olabiliyor. Asla oyundan düşmedik. 90 4’e kadar mücadele devam ettik. 3. golü bulduk. Devre arasını en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıya farklı bir heyecanla farklı bir mücadeleyle başlamak istiyoruz. Üzgünüz, rakibimizi tebrik ediyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!