İspanya'da hedef 4. kupa! iddaa'da en popüler...

Güncelleme Tarihi:

İspanyada hedef 4. kupa iddaada en popüler...
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2019 12:39

Daha önce 3 defa Avrupa Şampiyonu unvanı alan İspanya, Luis Enrique ile birlikte 4. kez bu onuru yaşamaya çalışacak. Norveç maçı öncesi takımdan son haberlere ve iddaa'daki en popüler tercihlere göz atalım...

Haberin Devamı

İSPANYA

- Lopetegui krizi sonrası, Dünya Kupası'nden hemen önce apar topar takımın başına getirilen Fernando Hierro da beklentileri karşılayamamış, koltuk Luis Enrique'ye emanet edilmişti.

- Ayağının tozuyla çıktığı ilk maçta İngiltere’yi 2-1, ardından Hırvatistan’ı 6-0 yenerek, Barcelona’da inişe geçen imajını yeniden parlattı, takımda köklü değişiklikler yapmaya başladı.

- Isco, Koke ve Diego Costa gibi tecrübeli isimler kadroda yok. İleri uçta, takımın gol umutları Alvaro Morata ve Rodrigo Moreno olacak. Fabian Ruiz hastalandığı için yerine Saul Niguez’in forma giyeceği açıklandı.

NORVEÇ

- Högmo ile 2016-2017 arasında Dünya Kupası elemelerine çok kötü giriş yapan Norveç, daha sonra göreve gelen Lars Lagerbeck ile iyi sonuçlar elde etse de Rusya vizesi alamamıştı.

Haberin Devamı

- 2018 içerisinde Uluslar Ligi ile yeniden çıkışa geçen "Aslanlar", 10 maçta sadece 1 yenilgi alıp, Uluslar C Ligi’ni de lider bitirip B Ligi’ne terfi etti.

- Lagerbeck’in hücum silahları Ola Kamara, Josh King ve Tarik Elyounoussi olacak. Galatasaray'dan Martin Linnes ve Real Madrid'in bundan 4 sene önce büyük umutlarla aldığı ama sadece 2 maçta süre verdiği Martin Ödegaard de kadroda yer alıyor.

- Orjan Nyland, Birger Melling ve Sander Berge ise sakatlıkları sebebiyle aday kadroya çağrılmadılar.

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- İspanya’nın son 6 maçının 5’i üst bitti. (2.5 Gol Üstü)

- İspanya, Luis Enrique ile çıktığı 6 maçta rakiplerine toplam 19 gol atmayı başardı. (2.5 Gol Üstü)

- İspanya, evinde oynadığı son 14 maçta sadece 1 yenilgi aldı. (MS1)

- Norveç son 10 maçında en az 1 gol kaydetti. (Kg Var) 

MİSLİ.COM ÜYELERİ İKİ SEÇENEĞE AĞIRLIK VERİYOR!

Misli.com üyelerinin iki seçenek üzerinde ağırlıklı olarak seçimlerini yaptığını görmekteyiz. %30’la beklenti bu maçta 1,30’dan 2.5 Gol Üstü bir sonuç çıkması… Oranı çok cazip olmasa da 1,05’lik İspanya galibiyetine de yüksek yüzdeyle iddaa kuponlarında şans veriliyor. Üçüncü sırada ise 1,70 gibi iyi bir orandan Karşılıklı Gol Var tercihi kuponlarda değerlendirilmiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!