İspanya, Malta deplasmanında! iddaa'da handikap...

Güncelleme Tarihi:

İspanya, Malta deplasmanında iddaada handikap...
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2019 12:02

Faroe Adaları'nı yenip "Grubun en zayıf takımı ben değilim" mesajı veren Malta, liderlikten başka bir hesabı olmayan İspanya'yı konuk ediyor. Takımlardan son gelişmelere ve Misli.com'daki iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

MALTA

- EURO 2020 Elemeleri F Grubu'nun Faroe Adaları ile en zayıf iki halkasından biri olan Malta, 23 Mart Cumartesi günü rakibini 2-1 mağlup etti.

- Resmi bir maçta en son Haziran 2013’de Ermenistan karşısında galip gelen kırmızı beyazlılar, Faroe Adaları galibiyetinden 16 maç önce de hazırlık karşılaşmasında Ukrayna’yı yenmişlerdi.

- Cumartesi günü kırmızı kartla oyun dışı kalan Andrei Agius savunmadaki yerini alamayacak.

İSPANYA

- Başarısız bir Hierro dönemi geçiren İspanya Milli Takımı, Dünya Kupası’na 2. turda veda ettikten sonra göreve gelen Luis Enrique ile Uluslar Kupası’nda başarılı sonuçlar alsa da final oynama hakkı elde edememişti.

- Euro 2020 Elemeleri'ne 2-1’lik Norveç galibiyeti ile başlayan Boğalar, maç içinde hakimiyeti ellerinde tutsalar da hücum varyasyonlarında yaşanan anlaşmazlıklar sebebiyle skoru yukarıya çekemediler.

Haberin Devamı

- Sakatlığı bulunan Fabian Ruiz bu akşam forma giyemeyecek.

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- Malta son 16 maçta sadece 1 kez kazandı. (MS2)

- Malta, resmi maçlardaki son galibiyetini 2013 yılında aldı. (MS2)

- İspanya son 14 dış saha maçında yalnızca 1 yenilgi aldı. (MS2)

- İspanya son 7 maçının 5’ini kazanmayı başardı. (MS2) 

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

iddaa'da nu maça sadece handikaplı bahis açılmış durumda! Buna rağmen Misli.com üyelerinin büyük kısmı 1,20'lik orandan İspanya tarafında yer almış durumda...

2 handikap verildiği için - 1,20 oranın iddaa'da kazandı sayılması için İspanya'nın Malta'ya en az 3 fark etmesi gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!