İspanya La Liga'da zirve savaşı! Atletico Madrid'de 6 eksik...

Güncelleme Tarihi:

İspanya La Ligada zirve savaşı Atletico Madridde 6 eksik...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 10:20

İspanya La Liga'da nefesleri kesecek bir maç bizleri bekliyor! Atletico Madrid'in konuğu Barcelona, işte takımlardan son haberler ve iddaa oranları...

Haberin Devamı

Atletico Madrid

- Milli maçlardan önce, sakat sakat devam ettiği maçın uzatma anlarında attığı golle, Athletic Bilbao karşısında takımına 3 puanı getiren Diego Godin, Barcelona'ya karşı forma giyemeyecek.

- Lucas Hernandez, Stefan Savic ve Jose Gimenez'in de sakatlıkları var ama 3 ismin de yoğun bir şekilde maça yetiştirilmeye çalışıldığı söyleniyor.

- Koke ve Thomas Lemar da aynı şekilde fakat Diego Simeone'nin bu ikiliyi riske etmeyip, orta sahada 'Angel Correa, Thomas Partey, Rodri, Saul Niguez' dörtlüsünü sahaya sürmesi bekleniyor.

- Wanda Metropolitano'da oynadığı son 4 lig maçını kazanan Atleti, ev sahibi olarak çıktığı son 8 lig maçında ise Barcelona'ya üstünlük kuramadı. (2 beraberlik - 6 mağlubiyet)

İspanya La Liga maçları, sezon boyunca CANLI yayınlarla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Haberin Devamı

Barcelona

- Samuel Umtiti iyileşti, Clement Lenglet'ten formayı alıp Gerard Pique'nin yanına geçebilir.

- Milli maç arasında sakatlanan Ivan Rakitic'in cezası da var, orta alandaki yerini alamayacak. Orta üçlüyü 'Arthur, Sergio Busquets, Arturo Vidal' olarak göreceğiz.

- Philippe Coutinho'nun durumu maç saati netleşecek, Brezilyalı forma giyemezse Ousmane Dembele'yi ilk 11'de izleyebiliriz ama 'konsol' oyunlarına düşkünlüğü medyaya yansıdı ve takımdan, hatta bizzat Luis Suarez'den ciddi uyarı aldığı söyleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!