İspanya La Liga CANLI YAYINLA Misli.com'da! Barça'yı deviren Cadiz'in iddaa oranı...

Güncelleme Tarihi:

İspanya La Liga CANLI YAYINLA Misli.comda Barçayı deviren Cadizin iddaa oranı...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2020 14:37

Barcelona galibiyetiyle dikkatleri üzerine çeken Cadiz, Okay Yokuşlu ve Emre Mor'un formasını giydiği Celta Vigo'ya konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, La Liga keyfi sezon boyunca CANLI YAYINLARLA Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

CELTA VIGO

Sezonun ilk 9 maçında sadece 1 galibiyet elde edebilen Celta Vigo, Oscar Garcia ile yollarını ayırdıktan sonra kendine geldi.

Yerine gelen Eduardo Coudet'nin ilk lig maçı Sevilla yenilgisine sahne olmuştu ancak son 2 lig maçında önce Granada'yı ardından da Athletic Bilbao'yu devirmesini bildiler.

Okay Yokuşlu cezasını tamamladı kadroya geri dönüyor, bu sefer de savunmadan Jeison Murillo cezalı. Murillo'nun yokluğunda stoper ikilisi "Araujo, Aidoo" şeklinde olacak.

Son 4 maçı kaçıran Emre Mor'un durumu maç saati netlik kazanacak.

CADIZ

Cadiz ise 4 yılı aşkın bir süredir Alvaro Cervera ile yola devam ediyor.

İki alt ligden aldığı takımı işleye işleye La Liga'ya kadar çıkartan İspanyol teknik adam, en üst seviyedeki ilk 8 maçında sadece 2 kere kaybetmişti fakat son 4 maçtan sadece 4 puan çıkartabildi.

Haberin Devamı

Yine de geçtiğimiz hafta Barcelona'yı devirmek fantastikti ve kenardan gelip galibiyet golünü atan Alvaro Negredo bu sefer ilk 11'de olacaktır.

Savunmadan Marcos Mauro, orta sahadan Jose Mari sakat. Juan Cala ve Salvi Sanchez hafif sakatlıklarına rağmen deplasman kafilesinde yer aldı.

Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Barça'nın efsanelerinden Guily'nin Cadiz'e attığı klas gol! İzleyelim...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!