İskoçya Championship maçları CANLI! Önce oyna, sonra izle...

Güncelleme Tarihi:

İskoçya Championship maçları CANLI Önce oyna, sonra izle...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2018 11:52

Steven Gerrard'ın Rangers'ın başına geçmesiyle ilgi İskoçya'ya doğru kaymaya başladı. Peki bir alt ligde neler oluyor? Sezonun açılış maçları öncesi son gelişmelere göz atalım...

Haberin Devamı

Ayr United - Partick Thistle
- Geçtiğimiz sezon İskoçya Lig 1'i kazanan Ayr United, sezonun açılış maçları olarak kabul edilen Lig Kupası grup maçlarını da firesiz (4/4) tamamladı.
- Partick Thistle ise kötü geçen sezonu play-off/out finalini de kaybederek noktaladı ve 6 sezon sonra bir alt lige geri döndü. Bir kötü haber de Lig Kupası grup maçlarının sonuncusunda Ayr United'a, hem de evlerinde kaybetmeleri...

Falkirk - Inverness CT
- Championship'in "histerik" takımı Falkirk, inişli çkışlı performansı Lig Kupası grup maçlarında da sürdürünce gruptan çıkamadı.
- Geçen sezonun son bölümünde vites arttıran ama play-off potasının dışında kalan Inverness CT ise bu sezona da kaldığı yerden devam etti. Grup maçlarına 3/3 ile başladılar fakat Hearts duvarına çarpıp Son 16'yı göremediler. (0-5)

Haberin Devamı

Morton - Queen of the South
- Orta sıra takımları Morton ve Queen of the South bu sene de benzer görüntüde olurlar mı? Dikkat, geçtiğimiz yıl oynadıkları 4 lig maçında ev sahipleri kazanamadı!
- Queen of the South kura avantajını değerlendirip Lig Kupası gruplarından çıkmayı başardı. Geçen sezon da deplasmanda keyifli maçlar izletmişlerdi. Bir yenisi ile lige başlar mıyız?

Ross County - Alloa
- Geçtiğimiz sezonun, Premiership sonuncusu Ross County, kadrosundan da 2 önemli ismi kaybetti. Sağ bek Keith Watson ve tecrübeli orta saha oyuncusu Iain Vigurs takımdan ayrıldı.
- İskoçya Lig 1'i 3'üncü sırada bitirmesine rağmen play-off ile Championship'e yükselen Alloa, ligin en zayıf halkası olarak kenara not alınmalı...

Dundee United - Dunfermline
- Transferler, şampiyonluk şarkıları... Dundee United, 2015/16 sonunda veda ettiği Premiership'e bir türlü dönemedi. Önce Hamilton, geçen sezon da Livingston engellerine takıldılar.
- Bu sezona da iyi başlanmadı. Nicky Clark, Paul Watson, Callum Booth, Fraser Aird gibi isimler ekibe katıldı ama Lig Kupası grup maçlarında 1/4 yapıp dışarıda kaldılar.
- Dunfermline ise grup maçlarında 4/4 yaparak sezona müthiş bir "merhaba" dedi. Geçen sezon da aynı şekilde girip, sene sonunda Dundee United'a play-off'ta kaybetmişlerdi. İntikam zamanı geldi mi?

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

"İskoçya Championship" maçları sezon boyunca CANLI yayınlarla Nesine.com'da olacak!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!