“Irving Kalsaydı Warriors Değil, Biz 3-0 Öndeydik!”

Güncelleme Tarihi:

“Irving Kalsaydı Warriors Değil, Biz 3-0 Öndeydik”
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 11:40

Cleveland Cavaliers’lı bir oyuncu, geçtiğimiz sezonu çok özlüyor gibi duruyor…

Haberin Devamı

Cleveland Cavaliers, üst üste dördüncü kez NBA Finallerinde Golden State Warriors ile karşılaşıyor ve üçüncü kez kaybetmeye artık bir maç uzakta. Sezon boyunca Cleveland ekibinin yaşadığı büyük sıkıntılara rağmen LeBron James, takımını bir defa daha Finallere ulaştırmayı başarmıştı.

Geçen sezon ile bu yıl arasındaki en büyük fark tabii ki yaz döneminde takımdan ayrılan Kyrie Irving’in yokluğu. Irving’i Boston’a gönderen Cavaliers, onun yerine Isaiah Thomas’ı alsa da tecrübeli oyuncuyu istediği gibi kullanamayıp sezon ortasında göndermişti.

İsmini vermeyen Cavaliers’ın tecrübeli bir oyuncusu, The Athletic’ten Jason Lloyd’a “Irving hala daha takımda olsaydı hiç şüphe yok ki Warriors‘a karşı 3-0 önde olurduk” demiş.

Lloyd aynı zamanda bazı Cleveland oyuncularının Warriors’ın bu sezon ‘zayıf’ olduğunu düşündüğünü de iddia etti.

Haberin Devamı

Cavaliers’ta konuşan oyuncunun geçen sezon takımda olup olmadığına dair bir bilgi verilmedi. Ancak Irving ile oynayan bir oyuncu olduğunu düşünürsek, kadroda geçen seneden kalan ‘tecrübeli’ oyuncuların LeBron James, Kevin Love, Tristan Thompson, Kyle Korver ve J.R. Smith olduğunu söylemek gerek.(EUROHOOPS)

En popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!