İngiltere'de skandal olay! Oli McBurnie taraftara tekme tokat saldırdı

Güncelleme Tarihi:

İngilterede skandal olay Oli McBurnie taraftara tekme tokat saldırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2021 19:30

Premier Lig'de küme düşen ilk takım olan Sheffield United'da genç forvet Oli McBurnie, bir taraftarın küme düştükleri için kendisiyle dalga geçmesi sonrası sinirlerine hakim olamadı ve tekme tokat saldırıya geçti.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber - Premier Lig ekibi Sheffield United forması giyen İskoç forvet Oli McBurnie'nin sosyal medyada dolaşan saldırı videosu, İngiltere'de gündem oldu.

24 yaşındaki McBurnie'nin Cumartesi günü sabah saatlerinde yürüyüş yaptığı esnada rakip taraftarın sözlü tacizine uğradığı ve taraftarın bu sezon küme düşmeleri nedeniyle İskoç futbolcu ile dalga geçip bu anları kameraya aldığı bildirildi.

İngilterede skandal olay Oli McBurnie taraftara tekme tokat saldırdı

Taraftarın bu sözleri üzerine bir hayli sinirlenen McBurnie, bir anda saldırıya geçti. Taraftarı yere düşürüp tekme ve yumruklarla saldıran 24 yaşındaki forvet, sonrasında olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan bu arbede, taraftarın telefonu tarafından kaydedildi ve kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Haberin Devamı

Hastanelik bir durumu olmayan ve sadece yüzünde şişlikler ile kesiklerin olduğu taraftar, çektiği videoyu sosyal medyada yayınlayarak McBurnie'yi ifşa etti.

İngilterede skandal olay Oli McBurnie taraftara tekme tokat saldırdı

Yaşanan bu olayın ardından Sheffield United kulübünden bir yetkili, "Kulüp olarak sosyal medyada dolaşan videodan haberdarız ve şu an konuyu araştırıyoruz" ifadelerini kullandı.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!