İngiltere, Rachid Ghezzal'ı konuşuyor! Beşiktaş'tan sonra...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2021 13:14

Sezon başında Beşiktaş'ın Leicester City'den kiraladığı Rachid Ghezzal, Süper Lig'deki performansıyla İngiltere'de de gündem oldu. İngiliz takımında Ghezzal pişmanlığı yaşanıyor...

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'den kiraladığı Rachid Ghezzal, Süper Lig'de sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Süper Lig'de 11 maçta 8 asist yapan Ghezzal'ın performansı Leicester Mercury sitesinde de geniş yer buldu.

Ghezzal'ın performansıyla takımını Süper Lig'de zirveye çıkarırken Avrupa'nın da en üretken oyuncularından biri konumuna geldiği belirtildi. Bir önceki sezonu geçirdiği Fiorentina'da genelde kenardan gelen oyuncunun Beşiktaş formasıyla 12 maça ilk 11'de başlayarak bu alanda Fiorentina döneminin önüne geçtiği aktarıldı.

İngiltere, Rachid Ghezzalı konuşuyor Beşiktaştan sonra...

Haberin Devamı

LEICESTER'IN 4 KANAT OYUNCUSUNDAN DAHA ÇOK KATKI VERDİ

Leicester Mercury'nin haberine Leicester City'nin 4 hücumcu kanat oyuncusunun Ghezzal kadar katkı sağlayamadıkları aktarıldı. Milli yıldızlarımızdan Cengiz Ünder, Harvey Barnes, Ayoze Perez ve Marc Albrighton'ın toplam 6 asist yapabildiklerine değinildi. (Fanatik)

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" SADECE Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!