İngiltere turladı! Panama'ya yarım düzine gol

Güncelleme Tarihi:

İngiltere turladı Panamaya yarım düzine gol
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2018 13:27

Dünya Kupası G grubu ikinci maçında İngiltere, Panama'yı 6-1 yenerek 2'de 2 yaptı ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Haberin Devamı

STAT: Nizhny Novgorod
HAKEMLER: Ghead Grisha, Redouane Achik, Waleed Ahmed
İNGİLTERE: Pickford, Walker, Stones, Maguire, Trippier (Dk. 70 Rose), Young, Henderson, Loftus-Cheek, Lingard (Dk. 63 Delph), Sterling, Kane (Dk. 63 Vardy)
PANAMA: Penedo, Murillo, Torres, Escobar, Davis, Gomez (Dk. 69 Baloy), Barcenas (Dk. 69 Arroyo), Cooper, Godoy (Dk. 73 Avila), Rodriguez, Perez
GOLLER: Dk. 8 - Dk. 40 Stones, Dk. 22 (P) - Dk. 45+1 (P) - Dk. 62 Kane, Dk. 36 Lingard (İngiltere) - Dk. 78 Baloy (Panama)
SARI KARTLAR: Loftus-Cheek (İngiltere) - Cooper, Escobar, Murillo (Panama)

İngiltere turladı Panamaya yarım düzine gol

HARRY KANE, PANAMA MAÇINA DAMGA VURDU

Haberin Devamı

Maçta etkili bir görüntü çizen İngiltere ilk yarısını 4-0 önde bitirdiği maçta 6-1 galip gelmeyi başardı. Gareth Southgate ve öğrencilerine galibiyeti getiren golleri 8 ve 40.dakikalarda John Stones, 36.dakikada Lingard ile ilk iki golü penaltıdan olmak üzere 22, 45 ve 62.dakikalarda Harry Kane kaydetti. Kane, 5 gole ulaştı ve gol krallığında da zirveye yerleşti.

Öte yandan Dünya Kupası'nda boy gösteren Panama’nın tek golünü ise 78.dakikada Felipe Baloy attı. 37 yaşındaki Baloy'un attığı gol Panama'nın kupa tarihindeki ilk golü olarak kayıtlara geçti.

Gruptan lider çıkmak isteyen İngiltere, iki maçta 8 gol attı ve kalesinde 2 gol gördü. İngilizler, Dünya Kupası’ndaki son maçında liderlik maçında Belçika ile kozlarını paylaşacak. İngiltere ile Belçika arasındaki mücadele 28 Haziran Perşembe günü oynanacak.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

 

BAKMADAN GEÇME!