Igor Angelovski'den flaş Eljif Elmas açıklaması: Barcelona...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2019 09:07

EURO 2020 Elemeleri G Grubu maçında Kuzey Makedonya, Slovenya'yı Eljif Elmas'ın 2 golüyle 2-1 mağlup etmeyi başardı ve gruptaki puanını 11'e yükselterek 3. sırada yer aldı. Kuzey Makedonya Milli Takım Teknik Direktörü Igor Angelovski de Eljif Elmas ile ilgili İtalyan medyasına açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Haberin Devamı

Kuzey Makedonya Milli Takım Teknik Direktörü Igor Angelovski, İtalya'nın Il Mattino gazetesine Eljif Elmas ile ilgili geni bir röpotaj verdi.

Eljif Elmas'ın tam pozisyonu ve rolüyle ilgil gelen soruya Angelovski, "Eljif Elmas'a net bir pozisyon biçmek doğru değil. Napoli'deki maçlarını da izliyorum. Ancelotti, onu tek bir pozisyonda görevlendiriyor. Bense daha fazla özgürlük veriyor, hücumda oynatıyorm. Diğer pozisyonlarda tam olarak potansiyelini gösteremeyebilir. Fakat, bir mevki belirtmek gerekirse, orta sahadaki 4 pozisyonun 3'ünde rahatlıkla oynayabilir." cevabını verdi.

PANDEV, ONA NAPOLI'Yİ ANLATTI

Makedon yıldızın Napoli tercihini de yorumlayan Angelovski, "Napoli, Eljif Elmas için muhteşem bir kulüp. Pandev, bu tercihinde önemli bir rol oynadı. Ona şehri ve kulübü analttı. Napoli, Eljif'in seviyesini yükseltmesine yardımcı olacaktır." dedi.

Haberin Devamı

REAL, BARÇA VE PSG İSTEYECEKTİR

Angelovski, "Eljif Elmas'ı yakın gelecekte Real Madrid, Barcelona ve PSG gibi kulüplerin istediğini göreceksiniz.

Napoli elinde büyük bir değer bulunduruyor. Ancak, Eljif'in kalitesine inanan biri olarak onun çok daha büyük kulüplerde oynayacağını düşünüyorum." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Igor Angelovskiden flaş Eljif Elmas açıklaması: Barcelona...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!