iddaa'daki İskoçyalılar! Rangers ALT, Hibernian ÜST...

Güncelleme Tarihi:

iddaadaki İskoçyalılar Rangers ALT, Hibernian ÜST...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2018 15:57

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme ilk maçları heyecanı iddaa'da yaşanıyor... İskoç temsilcileri Rangers ile Hibernian hakkındaki son gelişmelere ve iddaa oranlarına göz atalım...

Haberin Devamı

Rangers - Maribor

- Declan John, Jordan Rossiter, Graham Dorrans ve Lee Wallace iyileşmedi. Aberdeen maçında kafasına darbe alan Ryan Jack de yok diyebiliriz.

- Yeni transfer Borna Barisic "kurallar gereği" yok. Bir önceki turda eledikleri Osijek'in en dikkat çeken ismiydi.

- 11 transfer yapıldı ama takımdan gidenler de oldu fakat hiç bonservis geliri elde edilmedi. Sağ bek, kaptanlığa getirilen James Tavernier için West Brom'un yaptığı ilk teklif kabul görmedi. Kapıyı çok yüksekten açıyorlar.

- Maribor'un bu sezon oynadığı 4 Avrupa maçında sadece 5 gol çıktı. Steven Gerrard'ın da geçen seneye kıyasla savunma güvenliğini oldukça yukarı çektiği aşikar.

Hibernian - Molde

- Orta alanın önemli ismi, menajer Neil Lennon'ın "Yerini doldurabileceğimizi sanmıyorum." dediği John McGinn takımdan ayrıldı. (Aston Villa)

Haberin Devamı

- Tecrübeli stoper Darren McGregor ve kiralık olarak kadroya katılan Emerson Hyndman'ın durumları belirsiz.

- Manchester City'den kiralanan Ganalı kanat oyuncusu Thomas Agyepong için çalışma izni bekleniyor, kadroda değil.

- Geçen yılki performansı sonrası bonservisi alınan, 4 ön eleme maçına 4 gol sığdırıp ligin açılış maçını kenardan izleyen Florian Kamberi iyileşti, kadroda.

- Geçen senenin 1 numarası, İsrailli kaleci Marciano'nun da sakatlığı var, Edinburgh kaynaklı bir haber sitesi ise "Bogdan'ın durumu maç saati netleşecek" haberi paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!