iddaa'da 'Günün Fırsatı' 1 değil, 2 tane! TEK MAÇ...

Güncelleme Tarihi:

iddaada Günün Fırsatı 1 değil, 2 tane TEK MAÇ...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2018 11:56

Nesine.com'un basketbol iddaa editörleri Orkun Hınçer, Ümit Avcı, Gökhan German ve Gökhan Türe, sizler için temsilcilerimiz Anadolu Efes ile Fenerbahçe'nin Euroleague maçlarını değerlendirdi...

Haberin Devamı

Orkun Hınçer'den 'Anadolu Efes - Real Madrid' iddaa analizi

Bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken temsilcimiz Anadolu Efes, son şampiyon Real Madrid'i konuk edecek.

İki takım da oynadıkları 10 maçın 8'ini kazanmış durumda. Efes oynadığı son 5 EuroLeague maçından galibiyetle ayrıldı. Real Madrid ise EuroLeague'de oynadığı son 2 maçı kaybetmiş durumda.

Perşembe akşamı alınan sonuçlardan sonra temsilcimiz bu akşam kazanırsa 3. sıraya çıkacak ve 5. sırada bulunan takımla galibiyet farkını 3'e çıkaracak.

Anadolu Efes son dönemde iyi basketbol oynuyor. Rakibin gücü ortada. İki takım da yüksek motivasyonla oynayacaktır. Son dönem performansını düşünerek, salon ve handikap avantajıyla 'tercihim Anadolu Efes'ten yana' olacak.

Euroleague maçları, sezon boyunca CANLI yayınlarla Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Haberin Devamı

Orkun Hınçer'den 'Panathinaikos - Fenerbahçe' iddaa analizi

Yoluna emin adımlarla devam eden temsilcimiz Fenerbahçe, Yunanistan'da Panathinaikos'la karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'de takım kaptanı Melih Mahmutoğlu ve Ahmet Düverioğlu'nun sakatlıkları sürüyor. Son maçların formda skoreri Marko Guduric'in durumu maç saatinde belli olacak. Barcelona deplasmanında forma giyemeyen Kostas Sloukas kadrodaki yerini almış durumda.

Panathinaikos bu sezon da deplasman maçlarında istediği performansları sergileyemiyor. Evinde ise taraftar desteğini iyi kullanan bir takım. Oynadıkları 10 maç sonunda 5 galibiyet aldılar.

Fenerbahçe'nin bu akşamki maçta savunmayı ön planda tutmasını bekliyorum. Ev sahibi de maçı kazanmak adına Fenerbahçe'nin skorer oyuncularına karşı dikkatli oynayacaklardır. Sert bir maç izlememiz mümkün, 'tercihim alt seçeneğinden yana' olacak.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!