İç sahada yenilgisiz Hatayspor, Avcı ile çıkışa geçen Trabzonspor'a karşı! iddaa'nın favorisi...

Güncelleme Tarihi:

İç sahada yenilgisiz Hatayspor, Avcı ile çıkışa geçen Trabzonspora karşı iddaanın favorisi...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2020 04:12

Bu sezon iç sahada oynadığı 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen Hatayspor, Abdullah Avcı sonrası 5 maçta 11 puan toplayan Trabzonspor'u konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!

Haberin Devamı

Bu bir ilandır

HATAYSPOR

- Tarihinde ilk kez bu sezon Süper Lig'de mücadele eden Hatayspor, ev sahibi avantajıyla çıktığı 6 maçta da yenilgi yüzü görmedi.

- Bir ara koronavirüs ile ciddi şekilde boğuşan bordo-beyazlı ekipte göze çarpan tek eksik Gökhan Karadeniz...

- 30 yaşındaki hücum oyuncusu 10 resmi maçta 3 kez gole katkı (3 asist) yaptı.

- Son olarak Göztepe'yi İzmir'de devirdiklerinde TD Ömer Erdoğan, genelde kanatta görmeye alıştığımız Ruben Ribeiro'yu Rayane Aabid'in yanına merkeze çekmişti. 

- Kanatlarda David Akintola ve Aaron Boupendza görev yapmış, hücumun en ilerisinde Mame Biram Diouf yer almıştı.

TRABZONSPOR

- Abdullah Avcı öncesi 8 lig maçında 6 puanı bulunan Trabzonspor, Avcı ile birlikte 5 maçta 11 puan daha topladı ve alt sıralardan ortalara doğru tırmandı.

Haberin Devamı

- Abdülkadir Ömür ve Salih Kavrazlı koronavirüs karantinasında. Hüseyin Türkmen ve Anders Trondsen sakat. Fousseni Diabate, Stiven Plaza ve Bilal Başacıkoğlu ise A takımla beraber çalışmıyor.

- Bordo mavili ekipte son haftalarda en çok dikkat çeken isim Caleb Ekuban oldu. Djaniny, Rizespor karşısında siftah yaptı. Orta alanda enerjisiyle Abdulkadir Parmak ön plana çıktı.

- Sakatlığını atlatan Benik Afobe'nin deplasman kafilesinde yer alması geçen haftaki düzeni değiştirmeyecektir. Ortalama üstü oynayan Serkan Asan da sağ bekteki yerini Joao Pereira'ya kaptırmaz.

"Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Hatayspor'un golcüsü Mame Biram Diouf'un Stoke City günleri! Birbirinden güzel goller...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!