İbrahimoviç mucizesi! Herkes "Bitti artık" derken...

Güncelleme Tarihi:

İbrahimoviç mucizesi Herkes Bitti artık derken...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 15:07

İsveçli yıldızın 2016-17 sezonu bir diz bağı sakatlığıyla bitti ama doktoruna göre ameliyattan sonra da en üst seviyede oynaması mümkün.

Haberin Devamı

Zlatan Ibrahimovic'in Manchester United'daki geleceği henüz net olmasa da sakat golcünün doktoru kendisine önünde "uzun yıllar bulunduğunu" söyledi.

Doktor Freddie Fu, İsveçli'ye müthiş bir formda olduğunu söyledi. Fu aynı zamanda, 35 yaşındaki golcünün dizini ameliyat eden doktor. Diz bağlarındaki hasarın golcü oyuncunun yalnızca 2016-17 sezonunun değil, tüm kariyerinin sonu olabileceği düşünülüyordu.

Fakat Ibra sakalıktan kısa süre sonra tamamen iyileştikten sonra futbola dönme isteğini dillendirmeye başladı. Dr. Fu da, United'da olsun ya da olmasın, golcü ismin bildiğimiz hali olan inanılmaz yetenğiyle sahalara dönüp nefes kesmemesi için bir sebep olduğunu düşünmüyor. South China Morning Post'a konuşan Fu şu ifadeleri kullandı:

BAŞIM BELAYA GİRSİN İSTEMİYORUM
"Çok detay veremem. Başım Manchester United'la belaya girsin istemiyorum. Ama şunu söyleyebilirim: Ibra müthiş bir vücuda sahip. Morfolojisi çok sağlıklı, kemik ve kas kalitesi, aklınıza bakılabilecek ne geliyorsa olabilecek en iyi durumda."

Haberin Devamı

Fu ayrıca Ibrahimovic'le emekliliğinden önce bir araya gelmek istediğini de doğruladı. Menajeri Mino Raiola oyuncusunun bağlarının fazlasıyla sağlam olduğu için tıbbi uzmanların vücudunu araştırmak istediğini söylemişti:

"Evet, kesinlikle gelecekte böyle bir şey istiyoruz. Yani emekli olduğunda."

"Ama daha yıllar boyu futbol oynayabilir. Öyle sağlıklı ve güçlü ki. Biyolojik olarak gerçekten çok sağlıklı."

Avrupa Ligi'nde Anderlecht'e karşı oynanan çeyrek final maçında sakatlanan Ibra öncesinde tam 28 gole imzasını koymuştu. Zlatan'ın sakatlığı sonrası Manu'yla sözleşme yenilemek yerine Amerika'ya gideceği ya da İtalya'ya döneceği söyleniyor. (goal.com)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!