Hüseyin Göçek'e sert eleştiri: Yeni seminerden geldi, bu karar eyyamdır!

Güncelleme Tarihi:

Hüseyin Göçeke sert eleştiri: Yeni seminerden geldi, bu karar eyyamdır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2017 23:11

Trabzonspor - Atiker Konyaspor maçında Jan Durica, Konyasporlu futbolcu Traore'ye yaptığı sert müdahale sonrası sakatlık yaşadı. Maçın hakemi Hüseyin Göcek Durica'ya sarı kart gösterdi. Hakem yorumcumuz Mustafa Çulcu ise Göçek'in bu kararını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor, sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Goller Burak Yılmaz'dan geldi. Maçın 52. dakikasında Bordo-Mavili ekipte Jan Durica, rakibi Traore'ye sert bir müdahalede bulundu. Bu pozisyon sonrası maçın hakemi Durica'ya sarı kart verdi. Maç sonrası sakatlanan Konyasporlu Traore'nin ayağında parçalı kırığa rastlandı. Hakem yorumcumuz Mustafa Çulcu ise bu kararın yanlış olduğunu söyledi.

İşte Çulcu'nun değerlendirmeleri;

 'Traore'ye Durica'nın 52. dakikada girişi net kırmızı kart. Oyuncu sağlığını tehdit eden, rakibi sakatlayan acımasız bir faul. Dolayısıyla Durica sarı değil kırmızı kart görmeliydi. FIFA hakemi 1. Kategori hakemi Hüseyin Göçek hafta içinde UEFA'da gördüğü elit kategori hakem seminerinden daha yeni geldi. Böylesine yeni seminer görmüş, taze bilgilere sahip bir FIFA hakeminin yaptığı bu karar kabul edilemez bir eyyamdır.'

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!