Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'dan 'şampiyonluk' diyaloğu!

Güncelleme Tarihi:

Hülya Avşar ve Sergen Yalçından şampiyonluk diyaloğu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2020 23:16

Hülya Avşar ve Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 'Bırakmam Seni' kampanyasına destek için düzenlenen gecede açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sanat camiasının sevilen isimlerinden Hülya Avşar, siyah beyazlı kulübün düzenlediği yardım gecesi öncesinde Demirören Haber Ajansına (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Çocukluğundan beri Beşiktaşlı olduğunu dile getiren Avşar, Çocukluğumdan beri Beşiktaşlıyım. Küçükken lisanslı yüzücüydüm. Orada çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Onun Beşiktaşa olan sevgisinden etkilendim. Yaşlarımız çok küçüktü. O zamandır Beşiktaşlıyım. Sporu sevdiğim için, hayatım da sporla geçtiği için dolayısıyla Beşiktaşta hayatımın bir parçası oldu. Bu gece de buradayız diye konuştu.

DESTEK OLMA ZAMANI

Kulübe destek olma zamanı olduğunun altını çizen Hülya Avşar, Tabii ki büyük bir kulüp. Dolayısıyla bu dönem öyle bir dönem ki herkesin; herkese, her şeye desteği var. Bizlerin de kulübümüze bunu her şekilde yapmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Bütün kulüplerin kendilerine göre camiası var. Destek olma zamanı biz de buradayız. İnşallah güzel geçecek şeklinde konuştu.

SERGEN YALÇINA ’BİZİ ŞAMPİYON YAPACAK MISIN’ SORUSU

Daha sonra bir süre teknik direktör Sergen Yalçın ile sohbet eden Hülya Avşar, Yalçına "Biz paraları toplayacağız, sen de bizi şampiyon yapacak mısın" diye sordu. Sergen Yalçın ise Parayı toplayacağız inşallah bu gece. 1 milyondan az verenle muhatap olmam dedi.

Haberin Devamı

 

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!