Horizon Forbidden West’te konsollarda bir fark gözetilmeyecek

Güncelleme Tarihi:

Horizon Forbidden West’te konsollarda bir fark gözetilmeyecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2021 16:25

Paylaşılan son güncellemelere geliştiriciler, oyunun PlayStation 4 ve PlayStation 5 versiyonlarında deneyim açısından hiçbir fark olmayacağını söyledi.

Haberin Devamı

PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyuncularının son zamanlarda en çok dilinde olan oyunlarda biri de kuşkusuz Horizon Forbidden West. Geçtiğimiz gün geliştirici stüdyo Guerilla Games tarafından oyuna ve Aloy’un oyunda nasıl yer alacağına dair bir güncelleme yayınlandı. Bu güncellemede, oyunun PlayStation 5 yükseltmesine ve PlayStation 4 sürümünden ne bekleyebileceğimize dair ayrıntılara da yer veriliyor.

Oyunun PlayStation 4 ve PlayStation 5 için aynı tarihte çıkacak olmasıyla birlikte bazı oyuncular, Sony’nin yeni nesil konsollara daha çok kaynak ayırması gerektiğine dair tartışmalar çıkardı. Ancak PlayStation blog’da oyunun çıkışta herhangi bir problemi olmayacağı işaret edildi.

Her ne kadar PlayStation 4’te, PlayStation 5’te oluğu kadar kalite yükseltmesine girilemeyecek olsa da blogda, versiyonlar arasında oyuncu deneyimine dair bir farklılık olmayacağı söylendi.

Haberin Devamı

Horizon Forbidden West, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için 18 Şubat 2022’de çıkış yapacak.

BAKMADAN GEÇME!