Hidayet Türkoğlu'ndan teşekkür mesajı

Güncelleme Tarihi:

Hidayet Türkoğlundan teşekkür mesajı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2020 17:04

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Haberin Devamı

Türkoğlu, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Kovid-19 tedavim sürecinde arayarak, mesaj ve desteklerini paylaşarak yanımda olan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya, bakanlarımıza, federasyon başkanlarımıza, basketbol camiamızın değerli temsilcilerine ve basın mensuplarına teşekkür ederim. Rahatsızlığım esnasında dualarını esirgemeyen herkese minnettarım" ifadelerini kullandı.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"
Tedavi sürecinde yer alan sağlık çalışanlarına da teşekkür eden Türkoğlu, şu görüşlere yer verdi:

"Tedavi sürecimle yakından ilgilenen doktorlarımıza, zorlayıcı şartlara rağmen güler yüzlerini esirgemeyen sağlık çalışanlarımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum. Onların bu zor zamanlarda ne kadar büyük özveriyle çalıştıklarına yakından şahit oldum. Gerekli tedbirlere uyarak onların işlerini kolaylaştırmak en öncelikli görevimiz olmalıdır. Kovid-19 pandemisinde hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, tedavisi devam eden tüm hastalara şifa dilerim."

Haberin Devamı

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

BAKMADAN GEÇME!