HİÇ BİR YERE GİDEMEZSİN!

Güncelleme Tarihi:

HİÇ BİR YERE GİDEMEZSİN
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 09:32

BUNDESLIGA'da iki yıl mücadele ettikten sonra yeniden 2.Bundesliga'ya düşen Darmstadt, takımda onayan iki Türk futbolcuyu bırakmak niyetinde değil.

Haberin Devamı

Takım Kaptanı Aytaç Sulu ve Ocak ayında transfer edilen Hamit Altıntop'u gelecek sezonda da kadroda tutmak istediklerini söyleyen Darmstadt Başkanı Rüdiger Fritsch “Ligden düşen takımdaki iyi futbolcuları tutmak zor biliyorum. Ama biz futbolcularımızı tutmak istiyoruz” dedi.

Rüdiger Hamit Altıntop'a ve Aytaç Sulu'ya kalmaları için teklifte bulunduklarını ve henüz ret cevabı almadıklarını da kaydetti. Fritsch Altıntop ile ilgili “Hamit Altıntop'un burada olması harika bir şey. Onu ikinci lig için de ikna edersek harika olur. Ben biliyorum ki Darmstadt'ın değerleri, buradaki aile ortamı ve taraftarların büyük desteği bizim en büyük avantajımız” dedi.

Başkan Fritsch, gazetecilerin sorularını cevapladığı sırada Hamit Altıntop'a 'Hamit senin gitmene izin yok' şeklinde laf attı.

Haberin Devamı

Başkan Rüdiger Fritsch Hamit ve Aytaç Sulu dışında Michael Esser ve Mario Vrancic gibi taraftarın büyük sempati duyduğu isimleri de bırakmak istemiyor. Ancak dört futbolcunun da Bundesliga takımlarından aldıkları teklifleri ret edip 2.Bundesliga'da oynamayı tercih edip etmeyecekleri soru işareti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!