Hatayspor'dan açıklama: "Boupendza, Fenerbahçe'yi istiyor"

Güncelleme Tarihi:

Hatayspordan açıklama: Boupendza, Fenerbahçeyi istiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2021 00:27

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, ligde attığı 18 golle fırtınalar estiren Boupendza'nın Fenerbahçe'de oynamak istediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Süper Lig'de gol krallığı yarışında attığı 18 golle zirvede bulunan ve performansıyla Avrupa kulüpleri de dahil birçok takımın transfer listesine giren Aaron Boupendza için kulübü Hatayspor'dan açıklama geldi.

Oyuncunun geleceği hakkında konuşan Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada, Boupendza'nın sarı lacivertli takımda oynamak istediğini belirtti.

"FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR"

Tüm kulüplerin aynı teklifi yapması durumunda oyuncunun seçiminin Fenerbahçe olacağını belirten Vardı, "Diyelim 5 kulüp Boupendza için 10 milyon euro verdi. Fenerbahçe de aynı fiyatı verdi. O zaman tercihimiz Fenerbahçe olur. Çünkü Boupendza da Fenerbahçe'yi istiyor." dedi.

"HEDEFİ BARCELONA'DA OYNAMAK"

Oyuncunun kariyer hedefinin Barcelona olduğunu söyleyen Vardı, "Boupendza'ya parayı kim verirse ona gider, Galatasaray veya Fenerbahçe bize fark etmez. Oyuncu Rusya'ya gitmeye çok yanaşmadı, Avrupa'da oynamak istiyor. Hedefi Barcelona'da oynamak" diye konuştu.

Haberin Devamı

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!