Hatayspor Gazişehir Gaziantep maçı bilet fiyatları belli oldu! Final maçı ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Hatayspor Gazişehir Gaziantep maçı bilet fiyatları belli oldu Final maçı ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2019 09:49

Hatayspor Gazişehir Gaziantep maçının bilet fiyatları belli oldu. Bir üst tura çıkacak olan takımın belli olacağı Gazişehir Gaziantep maçı için biletler, Passolig üzerinden satın alınabilecek. Peki, Hatayspor Gazişehir Gaziantep maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma öncesi bilet fiyatları ve bazı detaylar

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'e çıkma yolunda son mücadelelerine çıkacak olan Hatayspor ve Gazişehir Gaziantepspor maçı için geri sayım başladı. İstanbul'da oynanacak olan maç için bilet fiyatları Passolig internet sitesi üzerinden yayımlandı. Peki, Hatayspor ve Gazişehir Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? İşte, birçok kişinin merakla beklediği maç biletleri hakkında detaylı bilgiler

HATAYSPOR GAZİŞEHİR GAZİANTEP MAÇI İÇİN BİLETLER SATIŞA ÇIKTI MI? 

Hatayspor tribünü biletleri Antakya Atatürk Stadyumu ve 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu gişelerinden satılacaktır.

Gazişehir Gaziantep FK tribünü biletleri Gaziantep Stadyumu ve 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu gişelerinden satılacaktır.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu gişeleri 29.05.2019 Perşembe günü açılacaktır ve maç günü bilet satışı yapılmayacaktır.

Haberin Devamı

SADECE HATAYSPOR VE GAZİŞEHİR PASSOLİG'İNE SAHİP KİŞİLER BİLET ALABİLECEK

Hatayspor tribünü biletleri Hatayspor logolu Passolig Kartlar ile satın alınabilir. 

Gazişehir Gaziantep FK tribünü biletleri Gazişehir Gaziantep FK logolu Passolig Kartlar ile satın alınabilir. 

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

ATI TRİBÜNÜ HATAYSPOR Fiyat: 25,00 ₺

GÜNEY TRİBÜNÜ HATAYSPOR Fiyat: 15,00 ₺

DOĞU TRİBÜNÜ GAZİŞEHİR Fiyat: 25,00 ₺

KUZEY TRİBÜNÜ GAZİŞEHİR Fiyat: 15,00 ₺

Hatayspor Gazişehir Gaziantep maçı bilet fiyatları belli oldu Final maçı ne zaman

HATAYSPOR GAZİŞEHİR GAZİANTEP MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'e yükselme maçında Hatayspor ve Gazişehir Gaziantep FK, İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşılaşacak. 30 Mayıs Perşembe günü saat 21.45'te oynanacak olan mücadele, Bein Sport Max 1 kanalından canlı izlenebilecek.

"BU ŞEHİR HER ŞEYE LAYIK"

Spor Toto 1. Lig play-off finaline yükselen ve Gazişehir Gaziantep karşısında son Spor Toto Süper Lig biletini almaya çalışacak olan Hatayspor'un yönetim kurulu üyesi Mithat Baklacı, "Artık her şey teknik ekip ve futbolcuların elinde. Onlara güveniyoruz. Bu şehir her şeye layık." dedi.

Baklacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto 1. Lig play-off yarı finalinde Adana Demirspor'u eleyerek finale çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Adeta rüya gibi bir karşılaşmayı geride bıraktıklarının altını çizen Baklacı, "Yüreklerini ortaya koyan, cesur, karakterli, şahsiyetli oyunculardan kurulu bir takım Hatayspor. Başta teknik direktör İlhan Palut'u, teknik kadroyu, yönetimi ve futbolcuları kutluyorum." dedi.
Baklacı, sezon başında play-off hedefiyle yola çıktıklarını anlatarak, "Amacımız play-off yarışında olacak bir yerde bulunmaktı. Allah'a şükürler olsun ki amacımızın çok üstünde bir yere ulaştık ve play-off finaline kaldık. Artık her şey teknik ekip ve futbolcuların elinde. Onlara güveniyoruz. Bu şehir her şeye layık." diye konuştu.

Baklacı, Gazişehir Gaziantep karşında oynayacakları ve Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği final maçının güzel geçmesi, hak edenin kazanması temennisinde bulundu.

HAKEM CÜNEYT ÇAKIR

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belli olacağı, Hatayspor ile Gazişehir Gaziantep arasında oynanacak Spor Toto 1. Lig play-off finalinde hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre 30 Mayıs Perşembe günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Hatayspor-Gazişehir Gaziantep maçını Cüneyt Çakır yönetecek.
Maçta Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Abdulkadir Bitigen

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!