Hatay-Galatasaray maçında dikkat çeken an! Fatih Terim...

Güncelleme Tarihi:

Hatay-Galatasaray maçında dikkat çeken an Fatih Terim...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2021 22:29

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Hatayspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olurken, sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden takip etti. Tecrübeli çalıştırıcının takımının gösterdiği performans nedeniyle sinirli halleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Atakaş Hatayspor deplasmanında ummadığı bir yenilgi aldı ve sahadan 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. PFDK tarafından 2 maç men cezası alan sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, karşılaşmayı tribünden takip etti.

Kendisi gibi 2 maç ceza alan yardımcısı Ümit Davala ile birlikte mücadeleyi tribünden dikkatle takip eden tecrübeli teknik adam, yardımcısıyla sık sık konuşarak takımının mücadelesini değerlendirdi.

Hatay-Galatasaray maçında dikkat çeken an Fatih Terim...

Takımının gösterdiği kötü performansa sinirlenen ve tribündeki hareketleriyle tepki gösteren Terim, karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte sinirli bir şekilde tribünü terk etti.

Haberin Devamı

BU SEZON 6 MAÇ CEZA ALDI

67 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı bu sezon 6 maç ceza alarak takımının başında sahaya çıkamadı. Daha önce Terim'in cezalı olduğu 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan sarı-kırmızılılar, böylece bu sezon Terim'siz 2. maçını kaybetmiş oldu.

Terim, Fatih Karagümrük maçıyla birlikte, Galatasaray'da görev yaptığı son 10 yıllık periyotta cezası nedeniyle tam 35 maçta takımının başında sahaya çıkamamış olacak.

Hatay-Galatasaray maçında dikkat çeken an Fatih Terim...

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!