Günün En Çok Oynanan Maçları (28 Haziran 2022)

Güncelleme Tarihi:

Günün En Çok Oynanan Maçları (28 Haziran 2022)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2022 15:06

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Haberin Devamı

İlandır

Guangzhou City - Dalian Professionals: 2.5 Alt

İddaa programının Çin Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Guangzhou City - Dalian Professionals mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %2’si karşılaşmanın 2.5 alt olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tercihi

Ligde vasat performans sergileyen iki takım karşı karşıya. Guangzhou, 6 maçta 6 mağlubiyet aldı. Dalian ise ilk 4 maçta 3 beraberlik ve 1 galibiyet almıştı. Ancak 2 maçtır kaybediyorlar. Tek galibiyet de 2-0'lık skorla Guangzhou karşısında gelmişti zaten. İki takımın da hücum gücü yüksek değil. Az gollü olmaya aday bir maç.

Günün En Çok Oynanan Maçları (28 Haziran 2022)

Haberin Devamı

Ghazl El Mahallah - Ismaily Sc: Maç Sonucu X

İddaa programının Mısır Premier Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Ghazl El Mahallah - Ismaily Sc mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %3’ü karşılaşmanın beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Berat Kavuş’un Tercihi

Ismaily’nin kendini üst sıralara taşıması için iyi bir fırsat. Ancak ev sahibi Ghazl’da seyircisi önünde kazanmak isteyecektir. Zor bir karşılaşma olacaktır. Bu karşılaşmada toplam 2-3 gol izlememiz en muhtemel seçenek olarak göze çarpıyor. Tercihim karşılaşmanın 1.5 üst olacağı yönünde.

Günün En Çok Oynanan Maçları (28 Haziran 2022)

İngiltere U19 – İtalya U19: Maç Sonucu 1

İddaa programının U19 Avrupa Şampiyonası Elemeleri bülteninde günün öne çıkan maçı İngiltere U19 – İtalya U19 mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %18’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

İngiltere, grup aşamasında puan kaybı yaşamadı ve kalesini de gole kapatmasını bildi. İtalya da grupta Fransa'nın ardından ikinci sırada yer aldı ve yarı finale yükselmeyi başardı. Turnuvanın iki iddialı ekibinin mücadelesinde İngiltere'yi taraf bahsinde bir adım önde görüyorum. Tercihim MS 1.

Haberin Devamı

Misli.com'dan yeni üye olan herkese 20 TL hediye! Hemen buradan üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!