Gündemdeki adam Mathieu Valbuena!

Güncelleme Tarihi:

Gündemdeki adam Mathieu Valbuena
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 23:40

Bu sezon en büyük sıkıntısı oyuncularının sahada az koşması olan Fenerbahçe’de herkes Anderlecht karşısında adeta ‘arı gibi’ çalıştı. Mathieu Valbuena da sahanın en hareketli ismi olarak dikkat çekti.

Haberin Devamı

Galatasaray deplasmanında 1 gol, 1 asistle takımının 2-0’dan dönüşünde büyük pay sahibi olan Mathieu Valbuena, Anderlecht karşısında da, kulübe geldiğinden bu yana belki de en iyi performansını sergiledi. Bu maçta da 1 gol, 1 asistle oynayan Fransız yıldız, teknik direktör Erwin Keoman’a ulaşan raporlara göre ortalama 7 kilometre hız ile sahanın en hareketli oyuncusu olmayı başardı. 34 yaşındaki yıldızın sadece oyunu değil, tavırları da değişti.

ISLAM SLIMANI'DEN TAM 58 DEPAR

Kulübe geldiğinden bu yana içine kapanık biri olarak dikkat çeken Valbuena, Koeman’ın gelişi ile birlikte daha neşeli bir ruh haline büründü. Anderlecht maçında dikkat çeken isimlerden biri de Islam Slimani oldu. Önceki haftalarda eleştirilen Cezayirli futbolcu, Anderlecht karşısındaki mücadelesi ise Koeman’ı etkiledi. Slimani tam 1035 metre depar atarak takımının açık ara en fazla yüksek hızlı koşu yapan oyuncusu oldu. Cezayirli, 90 dakika boyunca tam 58 kez depar atarken, 503 metre de hızlı koşuya imza attı.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!