Grosskreutz eski takımına dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Grosskreutz eski takımına dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 15:21

Bir dönem Galatasaray'da da fırma giyen ve geçtiğimiz günlerde futbolculuk kariyetiri bitirdiğini açıklayan Kevin Grosskreutz, eski takımı Borussia Dortmund'un B takımı ile idmana çıkacak.

Haberin Devamı

Futbolu bıraktığını açıklayan Kevin Grosskreutz, eski takımı Borussia Dortmund ile idmanlara çıkacak. Galatasaray'ın eski futbolcusu Grosskreutz'un takım ile idmanlara çıkacağını açıklayan Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke, "Grosskreutz, Dortmund B takımı ile idmana çıkacak. Bu fırsatı kendisine verdiğimiz için teşekkür etti." dedi.

Grosskreutz, geçtiğimiz günlerde bir kavgaya dahil olduğu gerekçesiyle Stuttgart tarafından sözleşmesi fesh edilmişti. Alman futbolcu, olayın ardından özür dileyerek futbolu bıraktığını açıklamıştı.

28 yaşındaki futbolcunun Dortmund ailesinden birisi olduğunu söyleyen Watzke, ''Bizden ne isterse istesin, bizim cevabımız evet olacaktır. Bizimle beraber iki şampiyonluk kazandı. Onu unutmayız. Büyük bir hata yaptı ancak özür diledi. İnanıyorum ki hala bazı kulüpler onun için sırada olacaktır.'' şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!