Göztepe Sivasspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Göztepe Sivasspor maçı öncesi bilgiler...

Güncelleme Tarihi:

Göztepe Sivasspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda Göztepe Sivasspor maçı öncesi bilgiler...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2020 20:03

Göztepe Sivasspor maçı Süper Lig'in son haftasında nefes kesen bir mücadeleye sahne olacak. Göztepe, Süper Lig'de 2019-2020 sezonu son haftasında bugün Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle verilen aranın ardından ligde çıktığı 7 maçta galip gelemeyen ve bu mücadelelerde 2 beraberlik, 5 yenilgi yaşayan Göztepe, son haftaya 39 puanla 11. sırada girdi. Peki, Göztepe Sivasspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Göztepe Sivasspor maçı saati ve kanal bilgisi.

Haberin Devamı

Süper Lig’in son haftasında Demir Grup Sivasspor’u konuk edecek Göztepe, müsabakanın hazırlıklarını tamamladı. Sivasspor,İzmir temsilcisini mağlup edip 3 puanla dönmek istiyor. Rakibi Göztepe ise sezonun son maçında taraftarlarının yüzünü güldürme peşinde. Peki, Göztepe Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Göztepe Sivasspor maçının detayları…


Göztepe Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Gürsel Aksel Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak mücadeleyi, hakem Ali Şansalan yönetecek. Göztepe-Sivasspor karşılaşması beIN Sports 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İzmir'de eksikler var

İzmir temsilcisinde sakatlıkları bulunan Cameron Jerome, Deniz Kadah ve Serdar Gürler, bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Sivasspor ile 6. randevu

Ligin ilk yarısında Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Göztepe, rakibiyle Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı.

Bu müsabakalarda 7 gol atıp, kalesinde 8 gol gören sarı-kırmızılı ekip, iç sahada yenilmediği 2 karşılaşmada sahadan 1 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!