Görecek ne kaldı?

Güncelleme Tarihi:

Görecek ne kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2022 07:00

Galatasaray taraftarı, eminiz bu sorunun cevabını merak ediyor.

Haberin Devamı

Galatasaray’da ikinci yarı ortalarında, takım 2-1 mağlupken taraftar bileti çoktan İsmail Çipe’ye kesmişti ve top onun ayağına her geldiğinde tribünlerden ıslıklar yükseliyordu. “Kâğıt üzerinde çok rahat kazanılması gereken bu maçın sezonun geri kalanındaki maçların bir karbon kopyası olmasının tek sorumlusu kaleci miydi?” sorusunun cevabını o dakikada arayan pek yoktu.

“Teknik direktör değiştikten sonra Galatasaray için ne değişti?” sorusunun cevabı son derece muğlakken aynı sorunun Kasımpaşa versiyonu çok netti mesela. Rekor sayıda teknik direktör değişikliği yaptıktan sonra geçici olarak görevi devralan Sami Uğurlu’yla peş peşe puanlar toplayarak bu başarılı ilişkiyi resmileştirmeye karar veren Kasımpaşa bu galibiyetle serisini peş peşe 4 maça çıkardı.

Haberin Devamı

HAYALLER VE GERÇEKLER

Diğer takımdaki yeni hoca Torrent, lige Hatayspor yenilgisiyle başlamıştı, Kasımpaşa mağlubiyetiyle devam etmiş oldu. İspanyol teknik adamın hayalindeki futbolun, Guardiola stili, oyunu geriden kuran, orta sahada basan ve top hakimiyeti kendisinde bir futbol olduğunu tahmin etmek zor değil. Gel gör ki hayallerle gerçeklerin kesişme noktasında, sezonun en Covid üstü Afrika Kupası sillesini yemiş yorgun günlerinde, sahadaki 11’in kumaşı istenen elbiseyi biçmeye yetmediği noktada ne yapacağı asıl soru işaretiydi. Şapkadan tavşan çıkmadı.

TEK GÜZEL ŞEY HALİL'İN GOLÜYDÜ

Sarı kırmızılılar adına maçtaki tek güzel şey Halil’in golüydü. Galatasaray şampiyonluk mottosuyla yola çıkıp, küme düşme mücadelesine doğru evrilen bu çok ilginç sezonda, geçen hafta ilk defa 4 yemişti, bu maçta da ilk kez evinde 3 golle tanışmış oldu. Daha görecek ne kaldı noktasında belki de temkinli olmak zamanı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!