Okulda dalga geçiliyordu, tarihin en iyisi oldu; Tom Brady

Güncelleme Tarihi:

Okulda dalga geçiliyordu, tarihin en iyisi oldu; Tom Brady
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2021 11:56

Super Bowl'da Tampa Bay Buccaneers, Kansas City Chiefs'i 31-9 mağlup ederek 18 yıl sonra şampiyonluğa ulaştı. Yeni takımında yaşadığı bu zaferle birlikte yüzük sayısını 7'ye yükselten Tom Brady, şampiyonluk sayısı olarak tüm NFL takımlarını geride bıraktı. Üniversitede NFL tarafından hakkında "kısa/yavaş/cılız, kolu da güçlü değil" raporu verilen Tom Brady nasıl oldu da tüm zamanların en iyi oyun kurucusu oldu? İşte 43 yaşındaki yaşayan efsanenin ablalarının gölgesinde geçen lise yılları ve ondan önce draft edilen 6 oyun kurucunun şimdiki meslekleri...

Haberin Devamı

Spor Arena - Barlas Ateşli | NFL'de şampiyonun belirlendiği ve bu yıl 55'incisi düzenlenen Super Bowl'da Tom Brady'nin forma giydiği Tampa Bay Buccaneers ile normal sezonun en iyi hücum takımı olan son şampiyon Kansas City Chiefs kozlarını paylaştı.

Florida eyaletinin Tampa kentindeki Raymond James Stadı'nda oynanan final maçının ilk çeyreğini 7-3 önde tamamlayan Tampa Bay Buccaneers, giderek ağırlığını koyduğu maçta ilk yarıyı 21-6 galip noktaladı.

18 YIL SONRA BRADY İLE GELEN ŞAMPİYONLUK

İkinci yarının başında skoru 21-9'a getirerek geri dönüş için ümitlenen Kansas City Chiefs, Tampa Bay Buccaneers'in oyuna ağırlığını koymasıyla 28-9 geri düşmekten kurtulamadı ve sahadan 31-9 mağlup ayrılarak unvanını koruyamadı.

Sezon başında 43 yaşındaki oyun kurucu Tom Brady'i kadrosuna katarak şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Tampa Bay Buccaneers, bu sonuçla birlikte tam 18 yıl sonra zafere ulaştı.

Haberin Devamı

Hürriyet

BELKİ DE SON FİNALİNDE VELIAHTINA YENİLMEDİ

Kansas City Chiefs oyun kurucusu Patrick Mahomes, kendisinden 18 yaş büyük rakibi Tom Brady karşısında belki de kariyerinin en özel maçına çıktı. NFL'in geleceği ve Tom Brady'nin veliahtı olarak gösterilen 25 yaşındaki Mahomes, devir-teslim töreni niteliği taşıyabilecek bu müsabakada selefini deviremedi.

Patrick Mahomes bu sabaha karşı sahadan zaferle ayrılsa muhtemelen son Super Bowl finalini oynayan Tom Brady'yi alt etmiş olacak ve hem kendi kariyerinde hem de NFL tarihinde epik bir sayfanın altına imza atarak tartışmasız bir şekilde 'en iyi tacını' devralacaktı.

Ancak 29’da 21 isabet, 201 yard ve üç touchdown pası ile kendisinden 18 yaş genç rakibine taş çıkartan Tom Brady, emekli olana kadar bu ligin en iyisi olacağını gösterdi.

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!