Golden State'ten görülmemiş uygulama!

Güncelleme Tarihi:

Golden Stateten görülmemiş uygulama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2018 14:09

NBA'de son şampiyon Golden State Warriors üst üste 300. maçını kapalı gişe oynarken, kulüpten sezonluk kombine almak için yaklaşık 44 bin kişinin sırada beklediği belirtildi.

Haberin Devamı

Maçlarını Oakland kentindeki 19.596 kişi kapasiteli Oracle Arena'da oynayan Golden State Warriors, boşalacak sezonluk biletlerde öncelik almak isteyen taraftarlarından, geri verilmemek üzere 100'er dolar depozit alırken, yeni bir uygulamaya daha imza attı: Kulüp, taraftarlara aylık 'bina girişi' satmaya başladı.

Her biri aylık 100'er dolar olan bina girişlerinde taraftarlar maç günleri Oracle Arena'ya girip salondaki barlara, restoranlara, ürün satış noktalarında bulunma hakkına sahip.

Ayrıca bazı maçlarda gelen ilk 10 bin kişiye dağıtılan promosyonlara da sahip olabiliyor lakin bunun dışında 'bina giriş' sahipleri maçları salonda izleyemediği gibi antrenmanlara 'uzaktan şöyle bir bakma' hakkına bile sahip değil. Buna karşın 'maç öncesi enerjiyi hissetmek' için birçok taraftarın bina girişini aldığı belirtildi. 

Haberin Devamı

Benzer bir uygulamaya Amerikan Futbolu Ligi NFL ekiplerinden Dallas Cowboys da 2009'da uygulamaya koymuştu. Ancak NBA'de Warriors bu konuda ilke imza attı.

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!