Gerrard'lı Rangers'ın rövanş maçı CANLI! Hem oyna, hem izle...

Güncelleme Tarihi:

Gerrardlı Rangersın rövanş maçı CANLI Hem oyna, hem izle...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2018 09:48

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk maçında Maribor'u 3-1 yenen Rangers, rövanş için Slovenya'da. Gerrard'ın öğrencilerinin maçı CANLI yayınla Nesine.com'da olacak!

Haberin Devamı

Maribor

- Önce Arnavutluk'tan Partizani, ardından da Gürcistan'dan Chikhura engellerini geçen Maribor, Slovenya Prva Liga'da da 4 maç sonunda 10 puanla zirvede yer alıyor.

- İlk maçın başında yedikleri gol sonrası sinmemişler, devreye 1-1 girmişlerdi ama ikinci yarının başında penaltıdan yedikleri gol sonrası oyundan düştüler.

- Bundan önceki 4 sezonun 2'sinde Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele eden Maribor, Ljudski Stadı'nda Celtic'le 1-1 berabere kalmış, Aberdeen'i ise 1-0 yenmeyi başarmıştı.

Rangers

- Hafif sakatlıkları bulunan ve son maçlarda parça parça görev alamayan Ryan Jack, Lassana Coulibaly ve Scott Arfield hazır duruma geldi. 

- Sol bekte mini çaplı bir kriz var. Jon Flanagan cezalı, yeni transfer Borna Barisic liste dışı. Andy Halliday ile boşluğu doldurmaya çalışacaklar.

Haberin Devamı

- Graham Dorrans  Lee Wallace ve Jordan Rossiter sakat.

- Teknik patron Steven Gerrard; "İlk maçı 3-1 kazanmış olsak da turu rahat geçeceğimizi düşünmüyorum. Formayı giyip sahaya çıkan her oyuncum Maribor'u ciddiye alacaktır." açıklamasını yaptı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

"Maribor - Rangers" maçı CANLI yayınla, saat 21:15'te Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!