Gerrard'lı Rangers CANLI yayında! Hem oyna, hem izle...

Güncelleme Tarihi:

Gerrardlı Rangers CANLI yayında Hem oyna, hem izle...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 10:49

Teknik direktör koltuğuna İngilizlerin efsane ismi Steven Gerrard'ı getiren Rangers, Hırvatistan deplasmanında 1-0 kazanıp tur için büyük avantaj sağladı. Osijek rövanşı saat 21:45'te Nesine.com'da canlı olarak yayınlanacak...

Haberin Devamı

Rangers

- Sol bekler Declan John ve Lee Wallace ile orta sahada görev yapan Jordan Rossiter ve Graham Dorrans'ın sakatlıkları sürüyor.

- Merkez orta saha Scott Arfield iyileşti ve kadroda olacak, maç eksiği bulunan forvet Umar Sadiq'in durumu ise belirsiz.

- Katic ve Goldson transferleri sonrası stoper rotasyonuna girmekte zorlanan Fabio Cardoso takımdan ayrıldı.

- Teknik direktör Steven Gerrard; "Sol ayaklı bir stoper ve hücumda elimizi kuvvetlendirecek bir golcü arayışımız sürüyor. Önceliğimiz Osijek rövanşı.. Turu geçmek, kapalı gişe oynayan tribünlere bir hediye daha vermek istiyoruz." açıklamasını yaptı.

Osijek

- Geçtiğimiz sezon 10 puan gerisinde kaldığı Hadjuk Split'i 4-1 yenerek yeni sezona (lige) başlayan Osijek, ilk maçta Rangers savunmasını bir türlü aşamamıştı.

Haberin Devamı

- Sakatlıktan yeni yeni dönen Haris Hajradinovic, lig maçında 90 dakika süre aldı, bu akşam da takımın en önemli kozu olması bekleniyor. (takımın 10 numarası, geçtiğimiz sezon 11 gol - 3 asist)

- Turu geçeni, bir üst turda Maribor (Slovenya) ya da Chikhura Sachkhere (Gürcistan) bekliyor. Geçtiğimiz hafta Gürcistan'da oynanan ilk maç 0-0 bitmişti.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

"Rangers - Osijek" maçı CANLI yayınla, saat 21:45'te Nesine.com'da olacak, kaçırmayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!